Link

Svippin blir til Link Utvikling

En kort historie om hvordan vi ble Link Utvikling - skrevet 2021

Link Utvikling, forretningsutvikling, apputvikling, team

Svippin's historie er ganske fascinerende for dem som lett lar seg fascinere.

Selskapet startet i 2018 med en egenutviklet applikasjon som fokuserte på insentiverings mekanismer og gamification med egen kartløsning. Teknologien var ettertraktet, og ikke bare i den først tiltenkte bransjen. Dette ledet selskapet inn i en omstilling hvor Svippin's teknologi gradvis ble brukt i nye markeder og bruksområder, noe som også åpnet opp for andre spennende oppdrag.

Selskapet har vunnet flere priser for konseptet; blant annet Gründerhub-prisen av VIS innovasjon og SR Bank, Innovasjonsprisen fra Høgskulen på Vestlandet, Studentidé-konkurranser, og mottatt 1.000.000 kr fra Norsk Forskningsråd. Gründerne var også nominert til Fredrikke Quam -prisen 2020.

Omstilling

Den beryktede Covid-pandemien satte sine spor i selskapet hvor applikasjonen som skulle øke oppmøte i bykjernene ikke lenger kunne lanseres i markedet. Denne eksterne markedspushen førte til at vi måtte foreta en omstilling internt hvor vi nå yter forretnings- og programvareutvikling - ikke bare for oss selv - men for andre også. Svippin gikk fra å være fokusert på en app - Svippin appen - til å bli et utviklerbyrå som tilbyr app og webløsninger skreddersydd kundens behov.

Vi tar hånd om alt fra planlegging, til gjennomførelse og utvikling, til drift. Teamet jobber i et tverrfaglig knutepunkt mellom innovasjon, kreativ prosjektledelse og teknologi. Vi er satt sammen av mastergradskompetanse innen innovasjon og forretningsutvikling, og 13 års erfaring med brukerdrevet utvikling. Og med oss har vi et bredt nettverk av forretningsutviklere, designere, utviklingskompetanse, og kreative ledere.

Året 2021 var et spennende år for Svippin. I tillegg til å utforme og utvikle flere interne prosjekter, fikk vi også lojale kunder som ønsket forretnings- og programvareutvikling for eksternt bruk. Selskapet vokste fra 3 til 10 teammedlemmer og budsjettene ble flerdoblet. Med to kvinner i spissen er Svippin en leverandør av kvalitet i utvikling, hvor all utvikling og andre prosesser stolt er in-house.

Veien videre

Så, hva skjer med Svippin? Teamet består, de kreative samtalene og effektive prosessene består, tidligere kunder og produksjoner består - men merkevaren har endret seg. Vi går inn i året 2022 med et bytte av navn, logo og motivasjon, hvor Link Utvikling nå har flere muligheter enn hva Svippin hadde tidligere. Svippin vil for alltid være en viktig del av selskapets historie, men vi er nå klar for nye utfordringer og nye linker i markedet.

Svipp gjerne innom innboksen vår om du ønsker å høre mer om vår historie, vi forteller den gledelig!

Andre artikler

Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no
flutter logo
firebase logo
appfarm partner
vue logo
webflow logo
google cloud logo
Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå