Link

Arbeidsinkludering

I en verden som endrer seg hurtigere enn noen gang, må våre rammer for kvalifiserte arbeidstakere utvides.

Inkludering i arbeid

I en verden som endrer seg hurtigere enn noen gang, må våre rammer for kvalifiserte arbeidstakere utvides. Arbeidsinkludering handler ikke kun om kjønnsbalanse og inkludering av kulturer, men om å ha et bredt fokus som også omfavner mennesker med sosiale utfordringer, fysiske nedsettelser, dem med "hull i CV-en" eller dem som av ulike årsaker faller utenfor "normen" i arbeidslivet.

Vi i Link Utvikling har hatt et tett samarbeid med NAV siden oppstart, hvor vi tilbyr vår arbeidsplass for arbeidstakere som har hatt utfordringer i arbeidslivet. Dette er kandidater som er rågod i IT-faget, men som av ulike årsaker ikke fant sin plass. Flere av kandidatene vi har hatt hos oss er nå i full jobb, og har vært en god ressurs for oss i perioden.

Vi var nylig på "Arbeidslivsmessen for IT-bransjen" på Grand i regi av Nav Region Bergen. Her delte vi om våre erfaringer, og oppfordringer til publikum. En av disse oppfordringene var for arbeidsgivere om å ikke være redd for hull i CV-en eller dem som er selvlært. Vi har gang på gang erfart at de som tar ansvar for egen læring utvikler seg godt i selskapet. Salen var full av arbeidssøkere som kunne tilby sin IT-kompetanse, og 16 bedrifter.

Om du eller din bedrift er nysgjerrig på hvordan dere kan ta en aktiv posisjon i inkluderingsarbeidet er det bare å ta kontakt med oss!

Andre artikler

Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no
flutter logo
firebase logo
appfarm partner
vue logo
webflow logo
google cloud logo
Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå