Nettside

Trenger du en ny nettside? Vi kan utvikle din nye nettside med fresht design og gode integreringer.

#nettside #webløsning #grafisk design #integrering #indeksering #systemutvikling #vedlikehold

Design Link Utvikling
Design Link Utvikling
Design Link Utvikling
Design Link Utvikling
Design Link Utvikling
Design Link Utvikling

Verdien av en god nettside

En god nettside skal umiddelbart fange kundens oppmerksomhet, og bidrar til positive assosiasjoner til deg og din virksomhet. En nettside er en av dine største ressurser for å nå potensielle kunder. Her er det viktig at design og funksjonalitet går hånd i hånd for at kunden skal se verdien av å benytte deg.

Design Link Utvikling

SEO - Search Engine Optimization

De fleste som ønsker informasjon, skal kjøpe et produkt, eller ønsker å bestille en tjeneste starter som regel med et søk på Google eller via internett. Hvis kunden ikke finner siden din, siden din er uoversiktlig eller kunden ikke finner ønsket informasjon på nettsiden din, er faren for å miste kunden veldig stor. Vi bistår med SEO!

Design Link Utvikling

Vedlikehold

Vi kan utvikle alt fra enkle og informative nettsider til avanserte, integrerte websystemer. Vil du slippe bryet med oppdateringer og vedlikehold av nettsiden, tar vi oss av det også.

Design Link Utvikling

La nettsiden gjøre jobben

Vi utvikler nettsider med skreddersydde og intuitive løsninger som er enkle å anvende og navigere seg i. Gjennom godt design, god SEO og god konvertering gir nettsiden deg ønskede resultater.

En nettside på Webflow?

Kontakt

Vi har sertifisering på Webflow, som vi si at vi er grådig rutta på nettopp denne nettsidebyggeren. På Webflow kan vi sette opp nettsider gjennom en nettstedbygger og supplere med kode. Dette gjør Webflow til en drøm for oss å jobbe med! Dersom du har behov for enkle nettsider eller for nettsider med mange animasjoner og kule funksjoner så fikser vi dette for deg.

Enklere nettside? Gjør det billigere.

Trenger du eller din bedrift en landingsside, en nettbutikk eller en enklere plattform uten mye styr og stell? Vi har sertifiserte Webflow-utviklere som kan sette opp  nettsider for deg både raskere og billigere på vår prefererte nocode nettstedsbygger - Webflow. På denne måten kan du i mange tilfeller unngå høye utviklingskostnader! Vi kan også ta i bruk andre nettstedsbyggere som Wordpress, Wix, Smugmug, Squarespace og Shopify. Send oss en forespørsel og se hvordan vi kan gjøre det for deg på best mulig måte.

Kontakt oss

Referanser

Les mer

Forprosjekt

Forprosjektet bruker vi til å avklare konseptet, planlegge funksjonalitet og teknologi.

Design

Vi bruker kunnskapen fra forprosjektet til å designe din ønskede løsning. Du vil få en prototypet demo av designfil.

Utvikling

Utviklingen er det som tar lengst tid. Her ferdigstiller vi løsningen din via flere iterasjoner som du får teste underveis.

Drift

Etter utviklingen er ferdigstilt, er det like viktig med vedlikehold for å sørge for at løsningen opprettholder ønsket verdi.

Vanlige spørsmål

Hva koster det for en nettside? 
Hvor fort kan jeg få en nettside?
Hva skjer om jeg vil gjøre endringer på nettsiden senere?

Andre tjenester

Aktuelt

Les mer
Dekorativt Link Utvikling
Design Link UtviklingDesign Link UtviklingDesign Link Utvikling

Lyst til å høre mer?

Send oss en melding, så tar vi en uforpliktende prat! Vi gleder oss til å høre fra deg.

Tusen takk for at du tar kontakt med oss! 
Vi vil svare deg innen kort tid.
Oops! Noe gikk feil. Prøv å reloade siden og prøv igjen.