Nettsider og webutvikling

Trenger du en ny nettside? Vi kan utvikle din nye nettside med fresht design og gode integreringer.

#nettside #webløsning #grafisk design #integrering #indeksering #systemutvikling #vedlikehold
link utvikling nettside bilde

Webflow

Vi har sertifisering på Webflow, som vi si at vi er grådig rutta på nettopp denne nettsidebyggeren. På Webflow kan vi sette opp nettsider gjennom en nettstedbygger og supplere med kode. Dette gjør Webflow til en drøm for oss å jobbe med! Dersom du har behov for enkle nettsider eller for nettsider med mange animasjoner og kule funksjoner så fikser vi dette for deg.

Verdien av en god nettside

En god nettside skal umiddelbart fange kundens oppmerksomhet, og bidrar til positive assosiasjoner til deg og din virksomhet. En nettside er en av dine største ressurser for å nå potensielle kunder. Her er det viktig at design og funksjonalitet går hånd i hånd for at kunden skal se verdien av å benytte deg.

SEO - Search Engine Optimization

De fleste som ønsker informasjon, skal kjøpe et produkt, eller ønsker å bestille en tjeneste starter som regel med et søk på Google eller via internett. Hvis kunden ikke finner siden din, siden din er uoversiktlig eller kunden ikke finner ønsket informasjon på nettsiden din, er faren for å miste kunden veldig stor. Vi bistår med SEO!

Vedlikehold

Vi kan utvikle alt fra enkle og informative nettsider til avanserte, integrerte websystemer. Vil du slippe bryet med oppdateringer og vedlikehold av nettsiden, tar vi oss av det også.

La nettsiden gjøre jobben

Vi utvikler nettsider med skreddersydde og intuitive løsninger som er enkle å anvende og navigere seg i. Gjennom godt design, god SEO og god konvertering gir nettsiden deg ønskede resultater.

Forprosjekt

Forprosjektet bruker vi til å avklare konseptet, planlegge funksjonalitet og teknologi.

Design

Vi bruker kunnskapen fra forprosjektet til å designe din ønskede løsning. Du vil få en prototypet demo av designfil.

Utvikling

Utviklingen er det som tar lengst tid. Her ferdigstiller vi løsningen din via flere iterasjoner som du får teste underveis.

Drift

Etter utviklingen er ferdigstilt, er det like viktig med vedlikehold for å sørge for at løsningen opprettholder ønsket verdi.

Relevante prosjekter

Enklere nettside? Gjør det billigere.

Trenger du eller din bedrift en landingsside, en nettbutikk eller en enklere plattform uten mye styr og stell? Vi har sertifiserte Webflow-utviklere som kan sette opp  nettsider for deg både raskere og billigere på vår prefererte nocode nettstedsbygger - Webflow. På denne måten kan du i mange tilfeller unngå høye utviklingskostnader! Vi kan også ta i bruk andre nettstedsbyggere som Wordpress, Wix, Smugmug, Squarespace og Shopify. Send oss en forespørsel og se hvordan vi kan gjøre det for deg på best mulig måte.

Kontakt oss

Vanlige spørsmål

Hva koster det for en nettside? 
Hvor fort kan jeg få en nettside?
Hva skjer om jeg vil gjøre endringer på nettsiden senere?

Les mer om nettsider

Andre tjenester

Apputvikling

arrow

UI/UX Design

arrow

Konsept

arrow
Kontakt
Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt!

Link opp med oss! En prat er helt uforpliktende.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no