Nettsider og Webutvikling

Er du på utkikk etter en ny nettside til ditt prosjekt? Vårt team står klare til å realisere din visjon ved å skape en nettside eller websystem med moderne design og sømløse integrasjoner. Vi kombinerer teknisk kompetanse med designkompetanse for å levere en nettside som ikke bare imponerer visuelt, men også sikrer en brukeropplevelse av høy kvalitet.

#nettside #webløsning #grafisk design #integrering #indeksering #systemutvikling #vedlikehold
webutvikling
Webflow

Vi har sertifisering på Webflow, som vi si at vi er grådig rutta på nettopp denne nettsidebyggeren. På Webflow kan vi sette opp nettsider gjennom en nettstedbygger og supplere med kode. Dette gjør Webflow til en drøm for oss å jobbe med! Dersom du har behov for enkle nettsider eller for nettsider med mange animasjoner og kule funksjoner så fikser vi dette for deg.

Websystem

Dersom du har behov for en mer avansert websystemløsning utover en enkel landingsside, nettbutikk eller CMS, har vi omfattende kompetanse på dette feltet. Vår ekspertise inkluderer inngående erfaring med avanserte rammeverk som Vue, React og Next. Vi er dedikert til å levere skreddersydde og sofistikerte websystemer som imøtekommer komplekse krav og gir deg den teknologiske robustheten du søker.

UI og UX

UX (User Experience) og UI (User Interface) spiller en avgjørende rolle for tjenestens suksess. Vårt team kan få nettsiden din til å se ut akkurat slik du ønsker. Har du et unikt design på lur? Vi kan kode det. Vi kan også bistå deg i designprosessen, samt utvikle brukervennlige animasjoner som gir webløsningen din liv.

Backend

Vi har bred erfaring med oppsett av serverkode og databaser. Vi har god erfaring med blant annet Firebase, men dersom du ønsker kan vi sette opp servere med både Javascript og Java med ulik datahåndtering. Herunder ulike SQL databaser, Sanity, MariaDB, MongoDB med mer.

SEO

De fleste som ønsker informasjon, skal kjøpe et produkt, eller ønsker å bestille en tjeneste starter som regel med et søk på Google eller via internett. Hvis kunden ikke finner nettsiden din, nettsiden din er uoversiktlig eller kunden ikke finner ønsket informasjon på nettsiden din, er faren for å miste kunden veldig stor. Vi bistår med SEO (Search Engine Optimization)!

Verdien

En god nettside skal umiddelbart fange kundens oppmerksomhet, og bidrar til positive assosiasjoner til deg og din virksomhet. En nettside er en av dine største ressurser for å nå potensielle kunder. Her er det viktig at design og funksjonalitet går hånd i hånd for at kunden skal se verdien av å benytte deg.

Forprosjekt
01

Forprosjektet bruker vi til å avklare konseptet, planlegge funksjonalitet og teknologi.

Utvikling
03

Utviklingen er det som tar lengst tid. Her lager vi ferdig løsningen din via flere iterasjoner som du får teste underveis.

02

God brukeropplevelse og et visuelt godt design er en forutsetning for å lykkes. Vi bruker kunnskapen fra forprosjektet til å designe din ønskede løsning. Du vil få en prototypet demo av designfil.

Design
04

En digital tjeneste blir aldri ferdig og trenger kontinuerlig vedlikehold og videreutvikling for å fungere optimalt. Vi har et forvaltningsopplegg som tar høyde for bl.a. feilretting og oppdateringer.

Drift

Vanlige spørsmål

Hva koster det for en nettside? 
Hvor fort kan jeg få en nettside?
Hva skjer om jeg vil gjøre endringer på nettsiden senere?

Relevante prosjekter

Les mer om nettsider

Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no
flutter logo
firebase logo
appfarm partner
vue logo
webflow logo
google cloud logo