Vi kan nettsider og webutvikling

Trenger du en ny nettside? Vi kan webutvikling og kan lage din nye nettside eller websystem med fresht design og gode integreringer.

#nettside #webløsning #grafisk design #integrering #indeksering #systemutvikling #vedlikehold
apputvikling webutvikling

Webflow

Vi har sertifisering på Webflow, som vi si at vi er grådig rutta på nettopp denne nettsidebyggeren. På Webflow kan vi sette opp nettsider gjennom en nettstedbygger og supplere med kode. Dette gjør Webflow til en drøm for oss å jobbe med! Dersom du har behov for enkle nettsider eller for nettsider med mange animasjoner og kule funksjoner så fikser vi dette for deg.

Verdien av en god nettside

En god nettside skal umiddelbart fange kundens oppmerksomhet, og bidrar til positive assosiasjoner til deg og din virksomhet. En nettside er en av dine største ressurser for å nå potensielle kunder. Her er det viktig at design og funksjonalitet går hånd i hånd for at kunden skal se verdien av å benytte deg.

SEO - Search Engine Optimization

De fleste som ønsker informasjon, skal kjøpe et produkt, eller ønsker å bestille en tjeneste starter som regel med et søk på Google eller via internett. Hvis kunden ikke finner siden din, siden din er uoversiktlig eller kunden ikke finner ønsket informasjon på nettsiden din, er faren for å miste kunden veldig stor. Vi bistår med SEO!

Vedlikehold

Vi kan utvikle alt fra enkle og informative nettsider til avanserte, integrerte websystemer. Vil du slippe bryet med oppdateringer og vedlikehold av nettsiden, tar vi oss av det også.

La nettsiden gjøre jobben

Vi utvikler nettsider med skreddersydde og intuitive løsninger som er enkle å anvende og navigere seg i. Gjennom godt design, god SEO og god konvertering gir nettsiden deg ønskede resultater.

Vi har kun gode ord å si om jobben Link utvikling har gjort med vårt varemerke, nettside og strategi. Dialogen før og underveis har vært utmerket. Veldig proffe, med stor forståelse med kundens ønsker og behov. Vi vil fortsette å jobbe tett med Link utvikling for oppfølging og utvikle våre tjenester videre.

Frank Jensen

Ita travel

Software Norge AS benytter flere design- og programmeringsselskaper for nye ideer og produkter, og med dette lot vi Link Utvikling As få prøve seg.

Vi setter store krav til disse selskapene da vi har flere tusen brukere og kan med dette si at jobben som Link Utvikling V/ Michelle og Hana har utført, har vært meget tilfredsstillende. De har kommet med gode ideer, bra kommunikasjon og god oppfølging. På bakgrunn av dette ønsker vi å fortsette å jobbe tett med Link utvikling med flere prosjekter.

Lars Christian Nordby

Software Norge AS

Link har jobbet med utvikling og optimalisering av våre, Michelsens.no, nettsider og vi er storfornøyde! De er svært kunnskapsrike, løsningsorienterte og effektive. Vi har en løpende dialog, får bistand ved behov og det tar aldri mer enn en arbeidsdag før arbeidsoppgavene er løst. Jeg anbefaler link på det varmeste!

Hege Jørgensen

Michelsens

Forprosjekt

Forprosjektet bruker vi til å avklare konseptet, planlegge funksjonalitet og teknologi.

Design

Vi bruker kunnskapen fra forprosjektet til å designe din ønskede løsning. Du vil få en prototypet demo av designfil.

Utvikling

Utviklingen er det som tar lengst tid. Her ferdigstiller vi løsningen din via flere iterasjoner som du får teste underveis.

Drift

En digital tjeneste blir aldri ferdig og trenger kontinuerlig vedlikehold og videreutvikling for å fungere optimalt. Vi har et forvaltningsopplegg som tar høyde for bl.a. feilretting og oppdateringer.

Kontakt

LINK opp med oss!

Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no

Relevante prosjekter

Enklere nettside? Gjør det billigere.

Trenger du eller din bedrift en landingsside, en nettbutikk eller en enklere plattform uten mye styr og stell? Vi har sertifiserte Webflow-utviklere som kan sette opp  nettsider for deg både raskere og billigere på vår prefererte nocode nettstedsbygger - Webflow. På denne måten kan du i mange tilfeller unngå høye utviklingskostnader! Vi kan også ta i bruk andre nettstedsbyggere som Wordpress, Wix, Smugmug, Squarespace og Shopify. Send oss en forespørsel og se hvordan vi kan gjøre det for deg på best mulig måte.

Kontakt oss

Vanlige spørsmål

Hva koster det for en nettside? 
Hvor fort kan jeg få en nettside?
Hva skjer om jeg vil gjøre endringer på nettsiden senere?

Les mer om nettsider

Andre tjenester

Apputvikling

arrow

UI/UX Design

arrow

Konsept

arrow