Apputvikling

Trenger du eller din bedrift en applikasjon, eller en app som ungdommen kaller det? Vi bistår med konsept og design, og fikser apputvikling og vedlikehold.

#konseptualisering #UX/UI design #brukervennlighet #apputvikling #betatesting #MVP #tilpasning #vedlikehold #integrering

TRYKK I APPEN OVER!

Hvorfor utvikle en app?

I dagens samfunn er vi i stor grad påvirket av apper på den digitale dingsen vi bærer med oss. Applikasjoner kan være et flott verktøy for å dekke ulike behov i en travel hverdag. Gjennom våre effektive prosesser er veien fra prototype til ferdigstilt løsning kort.

UI/UX og Animasjoner

Vårt team kan få applikasjonen din til å se ut akkurat slik du ønsker. Har du et unikt design på lur? Vi kan kode det. Vi kan også bistå deg i designprosessen, samt utvikle brukervennlige animasjoner som gir appen din liv.

Kode

Vi har erfaring med kodespråk som JavaScript, HTML, Dart, Java, CSS, Python, C#, og SQL. Av rammeverk har vi erfaring med React Native, Flutter, Vue.js, og Django. Vi har også god erfaring med Firebase og serveroppbygging.

Flutter

Vi liker å utvikle applikasjoner i Flutter, slik at man får tilnærmet native performance, men fra en og samme kodebase. På denne måten sparer vi deg for tid og penger da vi ikke trenger å lage en app for Android og en for iOS.

MVP

Gjør utviklingen billigere og test ut konseptet ditt med en MVP! MVP står for Minimally Viable Product og er den første utviklede versjonen av ønsket tjeneste. Denne kan brukertestes i markedet for analysering, og for å gi deg trygghet og retning for videreutviklingen av tjenesten.

Forprosjekt

Forprosjektet bruker vi til å avklare konseptet, planlegge funksjonalitet og teknologi.

Design

Vi bruker kunnskapen fra forprosjektet til å designe din ønskede løsning. Du vil få en prototypet demo av designfil.

Utvikling

Utviklingen er det som tar lengst tid. Her ferdigstiller vi løsningen din via flere iterasjoner som du får teste underveis.

Drift

Etter utviklingen er ferdigstilt, er det like viktig med vedlikehold for å sørge for at løsningen opprettholder ønsket verdi.

Relevante prosjekter

Vanlige spørsmål

Hvor mye koster det egentlig for en app?
Hvor lang tid tar det å lage en app?
Kan jeg lage designet selv?

Les mer om app

Andre tjenester

Nettsider

arrow

UI/UX Design

arrow

Konsept

arrow
Kontakt
Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt!

Link opp med oss! En prat er helt uforpliktende.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no
Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå