Apputvikling for iOS og Android!

Trenger du eller din bedrift en applikasjon, eller en app som ungdommen kaller det? Vi bistår med konsept og design, og fikser apputvikling og vedlikehold. Løsningen utvikles for iOS og Android.

#konseptualisering #UX/UI design #brukervennlighet #apputvikling #betatesting #MVP #tilpasning #vedlikehold #integrering

TRYKK I APPEN OVER!

Hvorfor utvikle en app?

I dagens samfunn er vi i stor grad påvirket av apper på den digitale dingsen vi bærer med oss. Applikasjoner kan være et flott verktøy for å dekke ulike behov i en travel hverdag. Gjennom våre effektive prosesser er veien fra prototype til ferdigstilt løsning kort.

UI/UX og Animasjoner

Vårt team kan få applikasjonen din til å se ut akkurat slik du ønsker. Har du et unikt design på lur? Vi kan kode det. Vi kan også bistå deg i designprosessen, samt utvikle brukervennlige animasjoner som gir appen din liv.

Kode

Vi har erfaring med kodespråk som JavaScript, HTML, Dart, Java, CSS, Python, C#, og SQL. Av rammeverk har vi erfaring med React Native, Flutter, Vue.js, og Django. Vi har også god erfaring med Firebase og serveroppbygging.

Native

Med native utvikling lages det én app for Android og én for iOS. Dette vil kreve litt større budsjetter, men appen vil for eksempel kunne integreres bedre med enhetens maskinvare, slik som kamera. Native apper vil også kunne oppnå den beste ytelsen, og har generelt sett mindre bugs.

Flutter

Vi liker å utvikle applikasjoner i Flutter, slik at man får tilnærmet native ytelse, men fra en og samme kodebase. På denne måten sparer vi deg for tid og penger da vi ikke trenger å lage en app for Android og en for iOS.

MVP

Gjør apputviklingen billigere og test ut konseptet ditt med en MVP! MVP står for Minimally Viable Product og er den første utviklede versjonen av ønsket tjeneste. Denne kan brukertestes i markedet for analysering, og for å gi deg trygghet og retning for videreutviklingen av tjenesten.

Vi opplever også Link Utvikling som utrolig ryddige og effektive, og med en kunnskap som strekker seg langt utenfor selve app-utviklingen. Alt fra app utvikling til juridisk bistand og til markedsføringsråd har de bistått med, og selve produktet i seg selv ser nå bedre ut enn hva vi hadde turt å forestille oss på forhånd. Vi har også fått en killing bra hjemmeside, som var oppe å gikk på utrolig kort tid, med en video det lukter svidd av.

Som personer er Hana og Michelle også ekstremt dedikerte og profesjonelle, og vi føler oss utrolig heldige og trygge med dem som app-utviklere. Dersom du ønsker en enkel og ryddig app med lekkert design og god funksjonalitet, anbefaler vi i Bet Sup Live AS, Link Utvikling.

Edwin Kjeldner

Daglig leder, Bet Sup Live AS

Forprosjekt

Forprosjektet bruker vi til å avklare konseptet, planlegge funksjonalitet og teknologi.

Design

God brukeropplevelse og et visuelt godt design er en forutsetning for å lykkes med mobile applikasjoner. Vi bruker kunnskapen fra forprosjektet til å designe din ønskede løsning. Du vil få en prototypet demo av designfil.

Utvikling

Utviklingen er det som tar lengst tid. Her lager vi ferdig løsningen din via flere iterasjoner som du får teste underveis.

Drift

En app blir aldri ferdig og trenger kontinuerlig vedlikehold og videreutvikling for å fungere optimalt. Vi har et forvaltningsopplegg som tar høyde for bl.a. feilretting og oppdateringer.

Kontakt

LINK opp med oss!

Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no

Relevante prosjekter

Vanlige spørsmål

Hvor mye koster det egentlig for en app?
Hvor lang tid tar det å lage en app?
Kan jeg lage designet selv?

Les mer om apputvikling

Andre tjenester

Nettsider

arrow

UI/UX Design

arrow

Konsept

arrow
Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå