Apputvikling for iOS og Android

Trenger du eller din bedrift en applikasjon, eller en app som ungdommen kaller det? Vi bistår med konseptutvikling og design, så fikser vi utviklingen av app og er med deg videre gjennom vedlikehold og drift. Løsningene kan utvikles for iOS og Android.

#konseptualisering #UX/UI design #brukervennlighet #apputvikling #betatesting #MVP #tilpasning #vedlikehold #integrering
apputvikling
Flutter

Vi er dreven på applikasjoner i Flutter - hvor en får tilnærmet native ytelse, men fra en og samme kodebase. På denne måten sparer vi deg for tid og penger da vi ikke trenger å lage en app for Android og en for iOS.

MVP

Gjør apputviklingen billigere og test ut konseptet ditt med en MVP! MVP står for Minimum Viable Product og er den første versjonen av ønsket tjeneste. Denne kan brukertestes i markedet for analysering, og for å gi deg trygghet og retning for videreutviklingen av tjenesten.

UI og UX

UX (User Experience) og UI (User Interface) spiller en avgjørende rolle for tjenestens suksess. Vårt team kan få applikasjonen din til å se ut akkurat slik du ønsker. Har du et unikt design på lur? Vi kan kode det. Vi kan også bistå deg i designprosessen, samt utvikle brukervennlige animasjoner som gir appen din liv.

Backend

Vi har bred erfaring med oppsett av serverkode og databaser. Vi har god erfaring med blant annet Firebase, men dersom du ønsker kan vi sette opp servere med både Javascript og Java med ulik datahåndtering. Herunder ulike SQL databaser, Sanity, MariaDB, MongoDB med mer.

Native

Med native utvikling utvikles det én app for Android og én for iOS. Dette vil kreve en større utviklingsprosess ettersom man "utvikler appen to ganger". Appen vil for eksempel kunne integreres bedre med enhetens maskinvare, slik som kamera. Native apper vil også kunne oppnå bedre ytelse.

Drift

Drift og vedlikehold er kritiske aspekter av apputvikling som sikrer at applikasjonen fungerer optimalt over tid. Ved å dedikere ressurser til kontinuerlig drift og vedlikehold oppnår man pålitelighet, økt sikkerhet, oppdateringer, feilrettinger og optimalisering

Forprosjekt
01

Forprosjektet bruker vi til å avklare konseptet, planlegge funksjonalitet og teknologi.

Utvikling
03

Utviklingen er det som tar lengst tid. Her utvikler vi løsningen din via flere iterasjoner som du får teste underveis.

02

God brukeropplevelse og et visuelt godt design er en forutsetning for å lykkes med mobile applikasjoner. Vi bruker kunnskapen fra forprosjektet til å designe din ønskede løsning. Du vil få en prototypet demo av designfil.

Design
04

En app trenger kontinuerlig vedlikehold og videreutvikling for å fungere optimalt. Vi har et forvaltningsopplegg som tar høyde for bl.a. feilretting og oppdateringer.

Drift

Vanlige spørsmål

Hvor mye koster det egentlig for en app?
Hvor lang tid tar det å lage en app?
Kan jeg lage designet selv?

Relevante prosjekter

Les mer om apputvikling

Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no
flutter logo
firebase logo
appfarm partner
vue logo
webflow logo
google cloud logo