Referanser

Vi er stolt over kundeporteføljen vår. Det er stor variasjon i prosjektene vi tar på oss - noe som viser bredden i vår kompetanse. Les hva et utvalg av våre kunder har skrevet om arbeidet vi har gjort for dem innen apputvikling, webutvikling, nye nettsider, design og konseptutvikling.

"Vi setter store krav selskaper vi benytter oss av da vi har flere tusen brukere og kan med dette si at jobben som Link Utvikling har utført, har vært meget tilfredsstillende. De har kommet med gode ideer, bra kommunikasjon og god oppfølging. På bakgrunn av dette ønsker vi å fortsette å jobbe tett med Link utvikling med flere prosjekter."

Software Norge AS

“Vi opplever Link Utvikling som utrolig ryddige og effektive, og med en kunnskap som strekker seg langt utenfor selve app-utviklingen. Tjenesten ser nå bedre ut enn hva vi hadde turt å forestille oss på forhånd. Som team er de dedikerte og profesjonelle, og vi føler oss utrolig trygge med dem som teknologileverandør. Dersom du ønsker en enkel og ryddig app med lekkert design og god funksjonalitet, anbefaler vi i Bet Sup Live AS, Link Utvikling.”

Bet Sup Live AS

"For oss kom Link Utvikling til oss som en gavepakke! De har vært lyttende, gode rådgivere, fleksible og ikke minst dyktige gjennom hele utviklingsprosessen. I tillegg til et grundig arbeid, er de handlekraftig og raske. Hele veien har vi følt oss godt ivaretatt og trygg på leveranse og oppfølging. Link Utvikling anbefales på det sterkeste"

Favna AS

“Link har jobbet med utvikling og optimalisering av våre nettsider og vi er storfornøyde! De er svært kunnskapsrike, løsningsorienterte og effektive. Vi har en løpende dialog, får bistand ved behov og det tar aldri mer enn en arbeidsdag før arbeidsoppgavene er løst. Jeg anbefaler dem på det varmeste!”

Michelsens.no

"For et fantastisk team! Ryddig, profesjonelle, flinke og veldig lett å kommunisere med. Vi har fått mye hjelp og veiledning i utvikling av nettside og app, men også innen konseptutvikling. Vi har følt oss trygge og ivaretatt hele tiden, og er veldig takknemlige for alt de har gjort for oss".

Feedo AS

"Utrolig fornøyd med samarbeidet med Link Utvikling! Kompetansen, støtten og designet har vært helt fantastisk heile veien. Uten hjelpen fra Link Utvikling hadde ByttNytt aldri blitt til, som i dag er kjøpt opp av Swopper. Anbefaler Link på det sterkeste!"

Swopper.no

“Veldig fornøyd med Link Utvikling! Profesjonelle, god kundekontakt, effektive og løsningsorienterte. Kommer definitivt til å benytte oss av Link Utvikling igjen.”

HypeStudio

“Vi har kun gode ord å si om jobben Link Utvikling har gjort med vårt varemerke, nettside og strategi. Dialogen før og underveis har vært utmerket. Veldig proffe, med stor forståelse med kundens ønsker og behov.”

Ita Travel AS

Vi i Link Utvikling er en gjeng teknologinerder som har samlet oss for å lage kule og kreative løsninger for kundene våre. Vi tilbyr apper, nettsider, design, konsept- og forretningsutvikling.  

Visjonen vår er å være en strategisk partner i verdiskapningen til våre kunder ved å jobbe i et tverrfaglig knutepunkt. Sammen med ambisiøse kunder er vi klar til å sette nye idéer til liv i markedet. Om dette er deg - link opp med oss!
Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå