Navnet vårt - Link Utvikling - kommer av tanken om å være en link mellom deg og markedet. Eller var det Link karakteren i videospillet The legend of Zelda? De som vet de vet.

En gjeng med technerder med kjærlighet for gaming, samhold og verdiskaping.

Scroll

Vi er en gjeng med utviklere, designere og forretningsutviklere med en visjon om å skape bærekraftige, innovative teknologiske løsninger. Vi kan bistå med alt fra planlegging og strategi - til design og utvikling - til drift.

Visjonen vår er å være en strategisk partner i verdiskapningen til våre kunder ved å jobbe i et tverrfaglig knutepunkt. Sammen med ambisiøse kunder er vi klar til å sette nye idéer til liv i markedet. Vårt mål er å levere kvalitet i godt selskap med gode verdier.

blurred gradient shadow
ApputviklingApputvikling team

Link Utvikling er eid og gründet av to kvinner – Hana Colakovic og Michelle Sæther, og med dette bryter vi med statistikken som viser til at kun 20% av aksjeselskap og kun 4% av tech-selskap er eid av kvinner. Vi brenner for at jenter i dagens samfunn skal ha gode rollemodeller å se opp til og vite at de ikke alltid må bane hele veien selv, men kan følge noens fotspor. Som et virkemiddel for å spre dette budskapet holder gründerne blant annet foredrag på ungdoms- og videregående skoler om Kvinner i Tech og Kvinnelig Entreprenørskap for å motivere og inspirere til å endre statistikken.

Vår visjon er å være en attraktiv arbeidsplass med fokus på mangfold og inkludering. Vi har et sterkt fokus på åpen kommunikasjon og fleksibilitet på arbeidsplassen. Dette har blant annet ført til et flerårig samarbeid med NAV hvor vi tilbyr vår arbeidsplass for arbeidstrening til kandidater med teknologierfaring som har falt utenfor arbeidsmarkedet av ulike årsaker. Vi har også god erfaring med samarbeid med høyskoler og universitet for å tilby studenter praksisplass hos oss innen fag som programvareutvikling, markedsføring, jus og design.

Link Utvikling

Vi har valgt å satse på Link Utvikling uten eksterne investorer og med sterkt fokus på intern verdiskapning. I tillegg til å levere på kunders prosjekter jobber vi aktivt med brainstorming av nye idéer internt i teamet. Dette har resultert i flere interne prosjekter - blant annet Devhelper og Kulturjakten. På denne måten holder vi gründerånden ved like ved å kontinuerlig utvikle og skape nye løsninger.

Link i Media

Aktuelt

Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå