OM OSS

Navnet vårt er inspirert av å være linken mellom deg og markedet... Eller er det inspirert av hovedkarakteren i videospillet "The Legend of Zelda"?

Inkludering
Kvinner i tech
Gründerånd

Vi jobber målrettet for å være en attraktiv arbeidsplass, preget av mangfold og inkludering. Vi legger stor vekt på åpen kommunikasjon og fleksibilitet i arbeidsmiljøet. Dette engasjementet reflekteres gjennom vårt langvarige samarbeid med NAV, der vi tilbyr vår arbeidsplass som et opplæringssted for kvalifiserte kandidater med teknologisk bakgrunn som av ulike årsaker har falt utenfor arbeidsmarkedet.  

Link Utvikling, etablert og eid av gründerne Hana Colakovic og Michelle Sæther, representerer et bevisst brudd med statistikken som indikerer at kun 20% av aksjeselskap og kun 4% av teknologiselskaper er eid av kvinner. Vår lidenskap ligger i å gi dagens jenter sterke rollemodeller å se opp til, og å understreke at de ikke nødvendigvis må bane veien alene – de kan følge i andres fotspor.

Vi har bevisst valgt å ha et fokus på intern verdiskapning i Link Utvikling. I tillegg til vår dedikasjon til å levere gode utviklingsprosjekter for våre kunder, engasjerer vi oss aktivt i konseptutviklingen av nye ideer internt i teamet. Dette initiativet har ført til utviklingen av flere interne prosjekter, deriblant innovasjonsprosjektet Kulturjakten og plattformen Hive.

Ønsker du å samarbeide med oss?

Vi er alltid på utkikk etter kvalifiserte samarbeidspartnere innenfor fagfeltene programvareutvikling, forretningsutvikling og design. Vi samarbeider med organisasjoner som legger vekt på høy kvalitet gjennom alle steg i design- og utviklingsprosessen, og deler vår visjon om å skape robuste og innovative løsninger for fremtiden. Vår visjon er å skape en arena for gjensidig læring, hvor erfarne fagfolk kan dele kunnskap og kompetanse. Vi tror på kraften av samarbeid for å oppnå ambisiøse mål. Ønsker du eller din organisasjon å utforske mulighetene for et samarbeid? Vi inviterer deg til å ta kontakt.

På utkikk etter ny karriere?

Vi i Link Utvikling ønsker å komme i kontakt med dyktige mennesker innen design, programvareutvikling og forretningsutvikling. Vi ønsker å bygge langvarige relasjoner som skaper positiv endring, både med kunder, samarbeidspartnere og ansatte. Vi lager rom for at alle kan være seg selv og utfolde sine ferdigheter. Våre fremste styrker ligger i at den sammensatte kompetansen i teamet er unik og ulik. Dersom du er opptatt av å skape gode resultater og ønsker å bli en del av et ungt miljø som verdsetter nysgjerrighet, kreativitet og samarbeid, ta kontakt med oss.

Våre verdier

Verdiene våre minner oss om hvem vi er og hva vi ønsker å være. De gjenspeiles i arbeidet vi gjør og hvordan vi behandler hverandre.

Skaperglede

Vi omfavner skapergleden ved å oppmuntre til nysgjerrighet, utforskning og kreativitet i alle aspekter av vårt arbeid.

Nytenkende

Vi trives i det nytenkende ved stadig å utfordre status quo, utforske innovative løsninger og omfavne endring som en katalysator for vekst.

Samlende

Vår samlende kultur bygger sterke bånd innen teamet, fremmer åpen kommunikasjon og gir rom for mangfoldige perspektiver som beriker vår felles reise.

Støttende

Vi er støttende i vårt engasjement for å skape et miljø hvor hver person føler seg verdsatt, oppmuntret og har ressursene de trenger for å trives og vokse. Dette gjenspeiles i våre samarbeid, i våre kundeforhold og hos våre ansatte.

Vi i Link Utvikling er en gjeng teknologinerder som har samlet oss for å lage kule og kreative løsninger for kundene våre. Vi tilbyr apper, nettsider, design, konsept- og forretningsutvikling.  

Visjonen vår er å være en strategisk partner i verdiskapningen til våre kunder ved å jobbe i et tverrfaglig knutepunkt. Sammen med ambisiøse kunder er vi klar til å sette nye idéer til liv i markedet. Om dette er deg - link opp med oss!

Hva sier kundene?

Vi er stolt over kundeporteføljen vår. Vi utvikler apper, websystemer og nettsider for gründere, bedrifter og organisasjoner. Det er stor variasjon i prosjektene vi tar på oss - noe som viser bredden i vår kompetanse. Les hva et utvalg av våre kunder har skrevet om arbeidet vi har gjort for dem innen apputvikling, webutvikling, ny nettside, design og konseptutvikling.

Quote

Link har jobbet med utvikling og optimalisering av våre, Michelsens.no, nettsider og vi er storfornøyde! De er svært kunnskapsrike, løsningsorienterte og effektive. Vi har en løpende dialog, får bistand ved behov og det tar aldri mer enn en arbeidsdag før arbeidsoppgavene er løst. Jeg anbefaler link på det varmeste!

Hege Jørgensen

Michelsens.no

Quote

Vi opplever Link Utvikling som utrolig ryddige og effektive, og med en kunnskap som strekker seg langt utenfor selve app-utviklingen. Alt fra apputvikling til juridisk bistand og til markedsføringsråd har de bistått med, og selve produktet i seg selv ser nå bedre ut enn hva vi hadde turt å forestille oss på forhånd.

Client person photo
Edwin Kjeldner

Bet Sup Live AS

Software Norge AS benytter flere design- og programmeringsselskaper for nye ideer og produkter, og med dette lot vi Link Utvikling As få prøve seg.Vi setter store krav til disse selskapene da vi har flere tusen brukere og kan med dette si at jobben som Link Utvikling V/ Michelle og Hana har utført, har vært meget tilfredsstillende. De har kommet med gode ideer, bra kommunikasjon og god oppfølging.På bakgrunn av dette ønsker vi å fortsette å jobbe tett med Link utvikling med flere prosjekter.

Client person photo
Lars Christian Nordby

Software Norge AS

Quote

Link Utvikling tok kontakt med oss på e-post med tilbud om et møte for å dele tanker og forslag om forbedringer som kunne bli gjort på nettsidene våre. Vi fikk mange gode råd fra Link Utvikling som vi tar med oss videre. En profesjonell og handlekraftig aktør med mange gode idéer og innspill!

reviewer image
Yrjan Ansteinsson

Sørensen AS

Quote

Vi har jobbet tett med Link Utvikling på både app- og webprosjekter og har kun varme ord å si om dem! De er dyktige, kan fagfeltet og er tydelig i kommunikasjon.Om du ønsker et dyktig team som både kan bistå i UX/UI design og app/webutvikling anbefaler vi i Dråpe Media deg å ta kontakt med Link!

Client person photo
Petter Tran

Dråpe Media

Quote

For oss kom Link Utvikling til oss som en gavepakke! De har vært lyttende, gode rådgivere, fleksible og ikke minst dyktige gjennom hele utviklingsprosessen. I tillegg til et grundig arbeid, er de handlekraftig og raske. Hele veien har vi følt oss godt ivaretatt og trygg på leveranse og oppfølging. Link Utvikling anbefales på det sterkeste fra Favna.

Monica S. Sandvik

Favna AS

Quote

Vi har kun gode ord å si om jobben Link utvikling har gjort med vårt varemerke, nettside og strategi. Dialogen før og underveis har vært utmerket. Veldig proffe, med stor forståelse med kundens ønsker og behov. Vi vil fortsette å jobbe tett med Link utvikling for oppfølging og utvikle våre tjenester videre.

Client person photo
Frank Jensen

Ita Travel AS

Quote

Har samarbeidet med Link Utvikling i forbindelse med utvikling og digital markedsføring, og jeg er svært fornøyd med deres profesjonelle fremtreden, tydelige kommunikasjon og ikke minst faglige kompetanse. Anbefaler Linkutvikling på det varmeste!

Client person photo
Cuong Do Dai

Lead Service AS

Quote

Veldig fornøyd med Link Utvikling! Profesjonelle, god kundekontakt, effektive og løsningsorienterte. Kommer definitivt til å benytte oss av Link Utvikling igjen!

Client person photo
Petter Schøyen

Lead Intranet Technician

Quote

Vi i Hensikt er meget fornøyd med arbeidet som Link Utvikling leverer og kan anbefale dem på det varmeste! Vi anser Link Utvikling som en god og pålitelig sparringspartner med punktlig leveranse. Vi ser frem til videre samarbeid.

Client person photo
Jens Petter Jensen

Hensikt AS

Link i Media

Aktuelt

Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no
flutter logo
firebase logo
appfarm partner
vue logo
webflow logo
google cloud logo
Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå