Konsept og forretning

Vi kan bistå ditt selskap med prosjektledelse, strategiutforming, varemerke, digital strategi og forretningsutvikling.

#forretningsutvikling #innovasjon #prosjektledelse #analyser #konseptutvikling #design #varemerke #storytelling #SOMEstrategi #SEO

apputvikling konsept

Forretnings-utvikling

Vi kan bistå virksomheten din eller prosjektet ditt i en rekke fagfelt med erfaring fra strategiske markedsanalyser, digitale strategier, innholds- og konseptutvikling, merkevarebygging, økonomiske analyser og budsjettering.

Varemerke - noe som skaper stolthet

Din bedrift bør ha en profesjonell profil i alle kanaler hvor ditt varemerke er ansiktet utad, og skal skille dine tjenester og varer fra andre. En rød tråd i alt materiell styrker din posisjon i markedet. Vi kan bistå deg og din bedrift i å bygge opp et sterkt varemerke med både logo, visuelle uttrykk, farger og slagord.

Digital strategi

En digital strategi handler om de “digitale” handlingene du utfører for å nå målet ditt. Din digitale strategi innebærer oversikten og retningen du eller selskapet ønsker på tvers over digitale plattformer. Dette inkluderer i stor grad digitalt varemerke, markedsføring og SEO.

Gründerhjelp

Er du gründer har du alltid godt av å ha en sparrepartner å dele dine tanker med. Vi har både erfaring fra å gründe selskap og hjelpe andre gründere realisere sine drømmer! Vi kan være med deg hele veien, steg for steg om du ønsker.

Link Utvikling har hjulpet oss under designprosessen og forbedret vår brukeropplevelse ved å optimalisere onboardingsprosessen. Vi er glade for å ha jobbet med et så talentfullt team og kommer definitivt til å bruke dem i fremtiden.

Eeva Maria Männikkö

Spodse
Kontakt

LINK opp med oss!

Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no

Relevante prosjekter

Vanlige spørsmål

Hva koster det med forretningsutvikling hos dere?
Hva er deres mål med å hjelpe andre gründere?
Hvordan fungerer den innledende konsultasjonen?

Les mer om forretningsutvikling

Andre tjenester

Apputvikling

arrow

Nettsider

arrow

UI/UX Design

arrow
Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå