Konsept og forretning

Vi kan bistå ditt selskap med prosjektledelse, strategiutforming, varemerke, digital strategi, konsept- og forretningsutvikling. Har du et behov for en løsning på et problem, men du står fast? Det er her vi kommer inn.

#forretningsutvikling #innovasjon #prosjektledelse #analyser #konseptutvikling #design #varemerke #storytelling #SEO
utvikling av app og nettside
Forretning

Vi tilbyr rådgivning for din virksomhet eller prosjekt, med kompetanse innen flere fagfelt. Vi kan bistå med strategiske markedsanalyser, digitale strategier, innholds- og konseptutvikling, merkevarebygging, samt forretingsutvikling. Med en helhetlige tilnærming kan vi bidra til å styrke din virksomhet og sikre en vellykket gjennomføring av dine prosjekter.

Varemerke

Din bedrift bør ha en profesjonell profil i alle kanaler hvor ditt varemerke er ansiktet utad, og skal skille dine tjenester og varer fra andre. En rød tråd i alt materiell styrker din posisjon i markedet. Vi kan bistå deg og din bedrift i å bygge opp et sterkt varemerke med både logo, visuelle uttrykk, farger og slagord.

Strategi

En digital strategi handler om de “digitale” handlingene du utfører for å nå målet ditt. Din digitale strategi innebærer oversikten og retningen du eller selskapet ønsker på tvers over digitale plattformer. Dette inkluderer i stor grad digitalt varemerke, markedsføring, innholdsproduksjon og SEO.

Gründerhjelp

For gründere er det alltid nyttig å ha en sparringspartner å dele tanker med. Vi bringer ikke bare erfaring fra å starte våre egne selskaper, men har også hjulpet andre gründere med å realisere deres visjoner. Vi tilbyr støtte gjennom hele reisen, trinn for trinn, hvis det er det du ønsker.  Sammen kan vi navigere utfordringene og mulighetene som følger med gründerreisen.

Foredrag

Har ditt selskap behov for faglig påfyll? Vi i Link Utvikling holder foredrag innen en rekke temaer innen teknologi- og forretningsfagfeltet. Eksempler er blant annet kurs innen forretningsmodellering, foredrag om kvinnelig ledelse og kvinner i tech, gjennomganger av ulike teknologier som flutter og webflow, og inspirasjonsforedrag.

Konsept

Konseptutvikling refererer til prosessen med å utvikle og forme ideer til et konkret konsept eller plan for tjenestenDenne prosessen innebærer vanligvis å utforske og definere kjerneideen, målgruppen, funksjonalitet, designelementer og andre viktige aspekter som er nødvendige for identifisere muligheter og tydliggjøre visjonen.

Vanlige spørsmål

Hva koster det med forretningsutvikling hos dere?
Hva er deres mål med å hjelpe andre gründere?
Hvordan fungerer den innledende konsultasjonen?

Relevante prosjekter

Les mer om forretningsutvikling

Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no
flutter logo
firebase logo
appfarm partner
vue logo
webflow logo
google cloud logo
Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå