Link

En av Norges top 50 fremste kvinner i tech

Vår tekniske leder Michelle Sæther er kåret til en av Norges fremste 50 kvinner innenfor teknologi.

Michelle Sæther

Det er ODA-nettverket - Nordens ledende nettverk for mangfold i tech, og Abelia - NHO-foreningen for kunnskaps-og teknologibedrifter, som står bak kåringen. De har siden 2017 kåret Norges 50 fremste tech-kvinner hvor formålet er å løfte frem talenter og gode rollemodeller, og bidra til at flere kvinner blir inspirert til å velge teknologi og ledelse som karrierevei.

Link Utvikling er stolt over å kunne annonsere at vår egen Michelle Sæther er kåret til en av Norges fremste tech-kvinner! Etter å ha blitt håndplukket av en jury i en nominasjonsprosess med over 700 nominerte, er vår egen tekniske leder blant dem på toppen. Dette er utrolig stas.

Vi tok oss en liten prat med Michelle da nyheten kom ut:

Hvordan føles det å bli kåret til en av Norges fremste kvinner i tech?

Å bli kåret til en av Norges fremste kvinner i tech er absolutt en ære og en anerkjennelse jeg setter stor pris på. Det føles utrolig inspirerende å være på en liste blant så talentfulle og dyktige kvinner. Denne anerkjennelsen er ikke bare for meg, men den representerer alle de hardtarbeidende kvinnene i teknologibransjen som brenner for faget og strever etter å gjøre en forskjell. Det er et tegn på at arbeidet vi gjør blir sett og verdsatt, og det motiverer meg til å fortsette.

Kan du fortelle litt om hvorfor det er viktig for deg å ta del i arbeid som fremmer likestilling innenfor fagfeltet?

Med en bakgrunn innenfor teknologi, har jeg sett hvor stor påvirkning mangfold har på innovasjon og problemløsning. Team preget av mangfold  bringer med seg ulike perspektiver, erfaringer og idéer, noe som er essensielt for å skape banebrytende løsninger som tjener hele samfunnet. Likestilling innen tech er ikke bare et spørsmål om rettferdighet; det er også et spørsmål om effektivitet og om å utnytte det fulle potensialet i vår kollektive intelligens. Ved å arbeide for å inkludere flere kvinner i teknologi og ledelse, bidrar vi til å bygge en mer innovativ, rettferdig og bærekraftig fremtid. Vi har fortsatt en vei å gå for å oppnå dette - jeg så undertallet av kvinner allerede da jeg studerte - noe som også har vært reflektert i kvinneandelen i tech bransjen. Det er viktig at vi fortsetter arbeidet med å synliggjøre rollemodeller, slik at vi kan inspirere flere til å ta steget inn i denne spennende bransjen. Denne prisen er med på å gjøre akkurat dette - det viser frem bredden av kompetanse som vi kvinner har tatt med oss inn i bransjen.

Jeg vil også takke både Abelia og ODA Nettverket for denne notasjonen, og for arbeidet de gjør.

Vi gratulerer igjen, og ikke minst til de andre 49 nominerte!

Andre artikler

Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no
flutter logo
firebase logo
appfarm partner
vue logo
webflow logo
google cloud logo
Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå