UI/UX design

En positiv brukeropplevelse og et bra brukergrensesnitt er nøkkelelementer for suksess i digitale løsninger - og vi er her for det! Vårt team står klart til å bringe dine ideer til live og skape en designopplevelse som skiller seg ut i mengden.

#grafiskdesign #demo #iterasjoner #digitalprofil #konseptutvikling
design for app og web
Inntrykk

Mennesker møter på digitale tjenester hver dag. UX/UI design handler om nettopp dette - å utarbeide og forbedre den totale opplevelsen brukeren har i møte med tjenesten. Vi i Link Utvikling har et sterkt fokus på brukeropplevelse i alle våre tjenester.

Følelser

Utseende, brukervennlighet, navigasjon og teknologi er elementer som skal passe sammen. Med relevant og godt design vil man kunne vekke følelser og interesser hos bedriftens målgruppe.

Testing

Vi kan bistå deg eller din bedrift med å identifisere forbedringsområder, og sammen designe en bedre løsning. Den beste måten å gjøre dette på er å snakke med brukeren av løsningen og foreta brukertesting.

Tilpass

Gjennom vår kreativitet og tverrfaglige ekspertise har vi kapasitet til å heve designet ditt til nye høyder. Vi spesialtilpasser og tilpasser brukeropplevelsen i tråd med dine spesifikke behov, og sikrer en helhetlig tilnærming som reflekterer dine unike krav og ønsker.

Prototype

Vi tar i bruk Figma som gir oss muligheten til å skape en  visuell representasjon av dine ideer. Vi prototyper også designet slik at du kan oppleve en interaktiv gjennomgang av det foreslåtte konseptet. Denne
tilnærmingen gir en realistisk opplevelse, hvor dere kan navigere gjennom designet som om det allerede var utviklet.

Brand

Vi kan levere en helhetlig designprofil som sikrer en sømløs sammenheng mellom logo, merkevareidentitet og teknisk løsning. Ved å implementere en gjennomtenkt designstrategi, opprettholder vi en rød tråd i alle aspekter av ditt prosjekt. Dette sikrer ikke bare estetisk appell, men også en konsistent merkevareopplevelse som resonnerer med din målgruppe på en proffesjonell og overbevisende måte.

Vanlige spørsmål

Hvor mye koster det for et design av en app eller nettside?
Hva skjer hvis jeg ikke liker designet?
Hvordan foregår designprosessen hos dere?

Relevante prosjekter

Les mer om design