Vi kan UI/UX Design!

En positiv brukeropplevelse og et bra brukergrensesnitt er nøkkelelementer for suksess i digitale løsninger - og vi er her for det!

#grafiskdesign #demo #iterasjoner #digitalprofil #konseptutvikling
apputvikling nettsider design

Inntrykk med design

Mennesker møter på digitale tjenester hver dag. UX/UI design handler om nettopp dette - å utarbeide og forbedre den totale opplevelsen brukeren har i møte med tjenesten. Vi i Link Utvikling har et sterkt fokus på brukeropplevelse i alle våre tjenester.

Gode design vekker følelser

Utseende, brukervennlighet, navigasjon og teknologi er elementer som skal passe sammen. Med relevant og godt design vil man kunne vekke følelser og interesser hos bedriftens målgruppe.

Brukertesting før utvikling

Vi kan bistå deg eller din bedrift med å identifisere forbedringsområder, og sammen designe en bedre løsning. Den beste måten å gjøre dette på er å snakke med brukeren av løsningen.

Skreddersydd design

Med vår kreativitet og tverrfaglige kompetanse kan vi løfte ditt design til et nytt nivå. Vi skreddersyr og tilpasser brukeropplevelsen etter dine behov.

Link Utvikling har hjulpet oss under designprosessen og forbedret vår brukeropplevelse ved å optimalisere onboardingsprosessen. Vi er glade for å ha jobbet med et så talentfullt team og kommer definitivt til å bruke dem i fremtiden.

Eeva Maria Männikkö

Spodse
Kontakt

LINK opp med oss!

Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no

Relevante prosjekter

Vanlige spørsmål

Hvor mye koster det for et design av en app eller nettside?
Hva skjer hvis jeg ikke liker designet?
Hvordan foregår designprosessen hos dere?

Les mer om design

Andre tjenester

Apputvikling

arrow

Nettsider

arrow

Konsept

arrow
Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå