Link

Kurs i Webflow

Vi har holdt kurs i Webflow for Miles i helgen, takk for invitasjon!

Kurs i Webflow

I helgen ble vår tekniske leder Michelle Sæther og seniorutvikler Pål Vårdal Gjerde invitert til “Camporama” på Panorama hotell i regi av Miles AS, for å holde kurs i Webflow. Med oss hadde vi en ivrig gjeng som fikk lage hver sin nettside og vi kan rapportere om et høyt nivå på kvalitet. Tusen takk for at vi ble invitert til å holde kurs og dele fine opplevelser med kjekke folk!

Hva er Webflow?

Webflow er et visuelt verktøy for å bygge produksjonsklare nettsider uten å egentlig måtte skrive kode, og heller med dra-og-slipp. Dette fordi Webflow bruker industristandard utviklingsprinsipper. Webflows underliggende teknologi er basert på en abstraksjon av HTML, CSS og JavaScript, noe som betyr at du kan designe og bygge nettsider visuelt, mens plattformen genererer den nødvendige koden i bakgrunnen. Når du er ferdig kan du publisere siden eller eksportere koden.

Hvem passer kurset for?

Dette kurset passer for en bred målgruppe. Dette inkluderer nybegynnere innen webdesign, markedsføring, nyoppstartede selskap og etablerte utviklere som ønsker å utvide sine ferdigheter. Den strukturerte tilnærmingen i kurset gjør det mulig for deltakere å tilegne seg kompetanse gradvis, fra grunnleggende konsepter til avanserte teknikker.  Dette kurset gir en solid forståelse av Webflow og ruster deltakerne med ferdigheter som er høyst relevante i dagens digitale landskap.

Vil du høre mer om kurset eller booke et selv? Ta kontakt med oss!

Andre artikler

Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no
flutter logo
firebase logo
appfarm partner
vue logo
webflow logo
google cloud logo
Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå