Link

Praksis hos Link Utvikling

Vi har vært så heldige å få ombord to masterstudenter hos oss i Link Utvikling!

Internship Link Utvikling

Hils på Astrid og Runar!

Vi har vært så heldige å få  to masterstudenter i praksis hos oss i Link Utvikling! Praktikantene Runar Tvinnereim og Astrid Levåg skal være her hos oss i 10 uker, og jobbe med prosjektet “Kulturjakten”. Begge studentene studerer Innovasjon og ledelse, og skal i løpet av oppholdet deres få teste ut noe av teorien de har lært på skolebenken.

Astrid og Runar er på tross av det samme studie vidt forskjellige på fritiden. Astrid har en interesse for planter og syr når hun har tid til det, mens Runar trives best på fotballtrening!

Hva skal de gjøre hos oss?

Hos oss skal studentene være assisterende prosjektledere for innovasjonsprosjektet vårt Kulturjakten. Mer informasjon om prosjektet kommer snart, så følg med ;)

Oppgavene deres er varierte, og de jobber både selvstendig og i team. Eksempler på arbeidsoppgaver er konkurrentanalyser, pris- og markedsstrategier, kundemøter og konseptualisering.

Studentene endte opp hos oss etter “matchmaking” med bedrifter i regi av Høgskulen på Vestlandet. Noe vi syntes var en utrolig gøy måte å introdusere studentene til de ulike bedriftene på! På denne måten får studentene og bedriftene en mulighet til å sette inntrykk på hverandre ansikt til ansikt, ovenfor å bare sende en mail.

Lite visste vi at dette skulle være like lærerikt for oss som for dem! Studentene sitter på masse ny og spennende kunnskap, og har interessante vinklinger på problemstillinger. Studentene har allerede vært svært behjelpelig og vi gleder oss til å ha dem med oss på veien videre til de må tilbake på Høgskulen på Vestlandet i Mai.

Andre artikler

Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no
flutter logo
firebase logo
appfarm partner
vue logo
webflow logo
google cloud logo
Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå