Applikasjon for kursmoduler

Vi i Link Utvikling har utviklet kursmodul-applikasjoner, og kan tilpasse disse hver enkelt kunde med et unikt design. Om du har behov for en kursmodul-tjeneste, ta kontakt med oss for å se hva vi kan gjøre for deg.


Tilbake til Livet er en kunde som ønsket en kursmodulapp som et verktøy i sitt verdiløfte. Kunden driver med rådgivning og erfaringsdeling for mennesker som har vært påvirket av rusavhengighet, og formidler denne informasjonen gjennom digitale plattformer. Det var viktig med muligheter for kommunikasjon mellom kursarrangør og kursdeltaker, samt erfaringsdeling mellom deltakere. Det skulle også være mulig å føre private notater/dagbok, og følge en satt rekkefølge av videoer/kurs.

Design, Apputvikling

Video laget av Link Utvikling
Video laget av Link Utvikling
bilde som viser dette prosjektet

bedrift logo

Design

Kunden hadde et ønske om et enkelt og oversiktlig design med fokus på funksjonalitet og valgte farger. Fargene hadde sterk tilknytning til selskapet, og kunden ønsket å ta i bruk lys og mørk blåfarge som hovedfarger og nyanser av gråfarge som kontrastfarger.

logo for prosjektet

Applikasjon

Applikasjonen fremviser et utvalg av kursmoduler med satt antall videoer, har en oversiktlig meny som fører brukeren til en nyhets-feed med oppdateringer/diskusjoner, en hjelp-knapp med videoer for krisehåndtering og en brukerprofil med blant annet muligheten for å skrive egne, private notater. Det ble også utformet kommentarfelt på hver enkelt video etter kundens ønske hvor deltakere og kursarrangør kan føre dialog og dele erfaringer.

Applikasjonen har også en innebygget adminbruker som blant annet gjør det mulig for kunden å laste opp videoer, redigere kommentarfelt og poste nyheter til tjenesten.

Tjenestens innhold

Oppsummert inneholder tjenesten:

- Kursmodulside med sortering av videoer i en satt rekkefølge. Hver video har en informasjonsdel og et kommentarfelt som brukere kan ta i bruk.

- Profil med informasjon om bruker og privat dagbok.

- Nyhets-feed hvor kunden kan legge ut nyheter og oppdateringer, med tilhørende kommentarfelt per innlegg.

- Egen side med utvalgte videoer for krisehåndtering.

Utvikling og teknologi

Applikasjonen er utviklet i Flutter, som gjør den tilgjengelig for både iOS og Android. Vi har benyttet Firebase for både server og database-funksjonalitet. Videoene lagres på DigitalOcean for å spare kunden for kostnader.

Ønsker du en kursmodul- eller videotjenesteapp?

Vi kan utvikle og skreddersy din egen applikasjon for fremvisning av videoer og kurs. Du velger selv hvordan utformingen skal være og hvilken funksjonalitet den skal inneholde. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å høre om mulighetene.

bilde som viser dette prosjektet
bilde som viser dette prosjektet

Bidragsytere

Andre PROSJEKTER

Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå