Design Link UtviklingDesign Link UtviklingDesign Link Utvikling
Design Link Utvikling

Apputvikling

Trenger du eller din bedrift en applikasjon, eller en app som ungdommen kaller det? Vi bistår med konsept og design, og fikser apputvikling og vedlikehold.

#konseptualisering #UX/UI design #brukervennlighet #apputvikling #betatesting #MVP #tilpasning #vedlikehold #integrering

Design Link Utvikling

Hvorfor utvikle en app?

I dagens samfunn er vi i stor grad påvirket av apper på den digitale dingsen vi bærer med oss. Applikasjoner kan være et flott verktøy for å dekke ulike behov i en travel hverdag.  Gjennom våre effektive prosesser er veien fra prototype til ferdigstilt løsning kort.

Design Link Utvikling

UI/UX og Animasjoner

Vårt team kan få applikasjonen din til å se ut akkurat slik du ønsker. Har du et unikt design på lur? Vi kan kode det. Vi kan også bistå deg i designprosessen, samt utvikle brukervennlige animasjoner som gir appen din liv.

Design Link Utvikling

Kode

Vi har erfaring med kodespråk som JavaScript, HTML, Dart, Java, CSS, Python, C#, og SQL. Av rammeverk har vi erfaring med React Native, Flutter, Vue.js, og Django. Vi har også god erfaring med Firebase og serveroppbygging.

Design Link Utvikling

Flutter

Vi liker å utvikle applikasjoner i Flutter, slik at man får tilnærmet native performance, men fra en og samme kodebase. På denne måten sparer vi deg for tid og penger da vi ikke trenger å lage en app for Android og en for iOS.

MVP?
Test ut konseptet ditt!

Kontakt

Gjør utviklingen billigere og test ut konseptet ditt med en MVP! MVP står for Minimally Viable Product og er den første utviklede versjonen av ønsket tjeneste. Denne kan brukertestes i markedet for analysering, og for å gi deg trygghet og retning for videreutviklingen av tjenesten.

Forprosjekt

Forprosjektet bruker vi til å avklare konseptet, planlegge funksjonalitet og teknologi.

Design

Vi bruker kunnskapen fra forprosjektet til å designe din ønskede løsning. Du vil få en prototypet demo av designfil.

Utvikling

Utviklingen er det som tar lengst tid. Her ferdigstiller vi løsningen din via flere iterasjoner som du får teste underveis.

Drift

Etter utviklingen er ferdigstilt, er det like viktig med vedlikehold for å sørge for at løsningen opprettholder ønsket verdi.

Referanser

Les mer

Vanlige spørsmål

Hvor mye koster det egentlig for en app?
Hvor lang tid tar det å lage en app?
Kan jeg lage designet selv?

Andre tjenester

Aktuelt

Les mer
Dekorativt Link Utvikling
Design Link UtviklingDesign Link UtviklingDesign Link Utvikling

Lyst til å høre mer?

Send oss en melding, så tar vi en uforpliktende prat! Vi gleder oss til å høre fra deg.

Tusen takk for at du tar kontakt med oss! 
Vi vil svare deg innen kort tid.
Oops! Noe gikk feil. Prøv å reloade siden og prøv igjen.

Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå