BetSupLive - live sportsdata

BetSupLive AS ved Edwin Kjeldner tok kontakt med oss for å forhøre seg om mulighetene for utvikling av et konsept. Vi bistod med forretningsutvikling, konseptualisering, utformet design og nettside, og utviklet applikasjon og tilhørende adminportal til ham.


BetSupLive tilbyr informasjon fra live-kamper utelukkende basert på den faktiske tilstanden til kampen. Med dette gir tjenesten brukerne et mer realistisk syn enn hva oddsen gjør. I motsetning til vanlige spillselskaper, baserer ikke BetSupLive sin informasjon på datagenerert innhold eller "eksperter". BetSupLive satser på folk som faktisk vet hva de gjør – og det er deg.

Design, App, Nettside, Forretning

Video laget av Link Utvikling
Video laget av Link Utvikling
bilde som viser dette prosjektet

" Etter utallige samtaler med diverse app-utviklere i innland og utland, landet vi omsider på Link Utvikling som vår app-utvikler, og gjett om det ble bra. Vi har siden før opprettelsen av Bet Sup Live AS hatt jevnlig kontakt med Link Utvikling, og oppfølgingen har vært enestående. Vi opplever Link Utvikling som utrolig ryddige og effektive, og med en kunnskap som strekker seg langt utenfor selve app-utviklingen. Alt fra apputvikling til juridisk bistand og til markedsføringsråd har de bistått med, og selve produktet i seg selv ser nå bedre ut enn hva vi hadde turt å forestille oss på forhånd. Som personer er teamet også ekstremt dedikerte og profesjonelle, og vi føler oss utrolig heldige og trygge med dem som app-utviklere. Dersom du ønsker en enkel og ryddig app med lekkert design og god funksjonalitet, anbefaler vi i Bet Sup Live AS, Link Utvikling. "

bedrift logo
Edwin Kjeldner
Bet Sup Live AS

Konsept og design

BetSupLive var tidlig fase da de tok kontakt med oss for å høre om mulighetene for utvikling. Vi trigget veldig på idéen om at dataen var brukerdrevet og at man spilte mot «the bookies». Vi gikk inn i en idémyldringsfase rundt konseptet og konkretiserte det for å få frem hovedformålet til tjenesten, og hvordan dette kunne føre til inntjening for kunden. Dette ble også supplert med fargevalg som vi mener representerte løsningen godt. Vi valgte å ta i bruk mørk bakgrunn til å stå i kontrast med primærfargene oransje og grønn. Fargevalget ble tatt med bakgrunn i at fargene representerer håp, bevegelse og balanse.

logo for prosjektet

Utvikling og teknologi

Applikasjonen er utviklet i Flutter, som gjør den tilgjengelig for både iOS og Android. Vi har benyttet Firebase for både server og database-funksjonalitet. Administrasjonsportalen er laget i Vue.js. Nettsiden er satt opp i Webflow. Systemet kobler seg på et eksternt API for uthenting av LIVE sports-data.

bilde som viser dette prosjektet

App

Applikasjonen ble utviklet med formål om å kunne vise dataen om ulike kamper i ulike sportsgrener på en oversiktlig måte. Det var også høyt prioritert at man skulle filtrere og sortere hvem man ville følge av brukere og hvilke kamper som var av interesse. Fargekontraster og symboler ble tatt i bruk for å klarere skille de ulike komponentene fra hverandre. Applikasjonen er enda i en lukket betatest-fase, men forventet utgivelse er innen 2023.

Nettside

Etter ønske fra kunden var det behov for en landingsside, samt en videoproduksjon av applikasjonen.  Nettsiden skulle være så oversiktlig som mulig, så vi utformet den med en heldekkende video på hjem-siden, en informasjonsside om applikasjonen og en kontaktside. Fargene var representative for kundens konsept og varemerke.

Adminportal

Det ble utviklet en tilhørende administrasjonportal som kun kunden skal ha tilgang til. Dette er for å administrere kamper, holde oversikt over antall brukere med muligheter til å eliminere upassende innhold, sende notifikasjoner og tilby Premium innhold.

bilde som viser dette prosjektet

Bidragsytere

Andre PROSJEKTER

Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no
flutter logo
firebase logo
appfarm partner
vue logo
webflow logo
google cloud logo
Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå