Ditt eget sosiale nettverk

*Designet her er anonymisert, men lignende utvikling er gjort for blant annet ledernettverket Favna.


Skap ditt eget sosiale nettverk!


Få ditt eget sosiale nettverk! Du får mulighet til å gjøre endringer i designet, slik at appen blir mer personlig. Kontakt oss for å se hvordan vi kan lage din drømmeapp. Dette kan eksempel brukes av klubber, eventleverandører eller bedrifter. Applikasjonen er utviklet i Flutter, som gjør den tilgjengelig for både iOS og Android.

Design, App

Video laget av Link Utvikling
Video laget av Link Utvikling
bilde som viser dette prosjektet

bedrift logo
logo for prosjektet

Siste nytt og innlegg

Ha din egen nyhets-feed hvor du kan dele hva du ønsker med dine venner, følgere, medlemmer eller kollegaer. Dette kan sammenliknes med det som er markedsstandard i dag og vi kan bygge applikasjonen til å inneholde en egen feed hvor kun du som eier kan poste oppdateringer, samt en standard feed hvor alle brukere av applikasjonen din kan poste innhold. Innleggene inneholder kommentarfelt og muligheten for å både «like» og dele bilder/videoer.  På kommentarfeltene kan brukere kommentere på kommentarer, slik vi kjenner til ved bruk av for eksempel Meta (Facebook/Instagram) sine tjenester.

Bedrifter/klubber

Du kan enkelt fremme ulike selskaper i applikasjonen, eller legge frem informasjon om de ulike underenhetene i bedriften eller klubben din.

Brukerprofil

Profilen er tilknyttet hver enkelt bruker og inneholder muligheten til forhåndsdefinerte parametere som for eksempel alder, navn, hva man arbeider som, nteresser og lignende. Profilene inneholder også egne felt for biografier hvor brukerne kan dele informasjon om seg selv, samt laste opp et eget bilde om ønskelig. Det er en standard med profiler i sosiale medier, og du finner eksempler på dette i alle kjente sosiale medie applikasjoner. Parametrene på profilsiden er helt opp til deg.

bilde som viser dette prosjektet

Arrangementer

I applikasjonen er det muligheter for en egen arrangementsside. Du som eier av tjenesten kan velge om denne siden er forbeholdt deg eller om alle brukere kan opprette arrangementer. Arrangementene er synlig for alle – eller en begrenset brukergruppe. På selve arrangementssiden er arrangementene sortert etter dato, arrangementstype eller lokasjon, og vist som en liste med bilder, navn, dato og eventuelt pris. Arrangementer kan være nyttig å ha i et sosialt media, slik man ser for eksempel Facebook har gjort.

På hvert enkelt arrangement er det informasjon om arrangementet, samt en egen kommentarseksjon hvor deltakere kan dele forventninger, spørsmål og lignende.

Kjøp av billetter

Det vil være mulig å legge til kjøp av billetter i applikasjonen.

bilde som viser dette prosjektet

Bidragsytere

Innboks - private samtaler og grupper

Et sosialt nettverk er avhengig av sømløse chattetjenester. Her kan du dele samtalene inn i private samtaler eller grupper. Gruppene er enten forhåndsdefinerte grupper , eller så kan brukere opprette egne grupper med et utvalg brukere. De private samtalene kan to brukere opprette mellom seg ved å finne hverandre, enten gjennom profilsøk eller oversikt over brukere. Det vil være mulig å legge til et ekstra sikkerhetslag med kryptering av private meldinger.

Vil du ha ditt eget sosiale medie?

Du velger selv hvordan din egen nettverks-app skal være. Dette inkluderer både design og funksjonalitet. Funksjonalitet som ikke er listet opp her kan utvikles og tilpasses nettopp din tjeneste. Tjenesten er i dag lagt opp med e-post autentisering, men kan tilpasses til å inkludere for eksempel Facebook, Apple og Google autentisering. Ta kontakt med oss om du ønsker å høre mer om mulighetene. En slik tjeneste har våre kunder tatt i bruk for å ha tettere kontakt med sine følgere og medlemmer, samt sine ansatte. Det er også mulig å legge til betalingsløsninger om ønskelig.

Andre PROSJEKTER

Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no
flutter logo
firebase logo
appfarm partner
vue logo
webflow logo
google cloud logo
Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå