Ditt eget sosiale nettverk

*Designet på denne siden er anonymisert etter ønske fra kundene våre som har benyttet seg av slik utvikling.


Skap din egen community! Sett sammen komponenter vi har utviklet og skap en tilpasset nettverks-app for deg og dine. Disse komponentene er fra tjenester vi har utviklet tidligere, slik at komponentene allerede er testet. Dette gjør at du kan få en app raskere og billigere!


Du får mulighet til å gjøre endringer i designet, slik at appen blir mer personlig. Skal du ha store designendringer, vil dette også være mulig å legge til. Kontakt oss for å se hvordan vi kan lage din drømmeapp. Applikasjonen er utviklet i Flutter, som gjør den tilgjengelig for både iOS og Android. Systemet benytter Firebase for både server og database-funksjonalitet.

Design, App

Video laget av Link Utvikling
Video laget av Link Utvikling

Nyhets-feed

Ha din egen nyhets-feed hvor du kan dele hva du ønsker med dine venner, følgere, medlemmer eller kollegaer. Nyhets-feeden kan sammenliknes med det som er markedsstandard i dag og vi kan bygge applikasjonen til å inneholde en egen feed hvor kun du som eier kan poste oppdateringer, samt en standard nyhets-feed hvor alle brukere av applikasjonen din kan poste innhold.

Innlegg

Innleggene inneholder kommentarfelt og muligheten for å både «like» og dele bilder/videoer.  På kommentarfeltene kan brukere kommentere på kommentarer, slik vi kjenner til ved bruk av for eksempel Meta (Facebook/Instagram) sine tjenester.

Brukerprofil

Profilen er tilknyttet hver enkelt bruker og inneholder muligheten til forhåndsdefinerte parametere som for eksempel alder, kjønn, lokasjon, interesser og lignende. Profilene inneholder også egne felt for biografier hvor brukerne kan dele informasjon om seg selv, samt laste opp et eget bilde om ønskelig. Innstillingene er også lokalisert under profilfanen hvor brukerne kan endre informasjon, slette bruker og logge ut.

Arrangementer

I applikasjonen er det muligheter for en egen arrangementsside. Du som eier av tjenesten kan velge om denne siden er forbeholdt deg eller om alle brukere kan opprette arrangementer. Arrangementene er synlig for alle – eller en begrenset brukergruppe. På selve arrangementssiden er arrangementene sortert etter dato, arrangementstype eller lokasjon, og vist som en liste med bilder, navn, dato og eventuelt pris.

På hvert enkelt arrangement er det informasjon om arrangementet, samt en egen kommentarseksjon hvor deltakere kan dele forventninger, spørsmål og lignende.

Kjøp av billetter

Det er mulig å integrere med betalingsløsninger slik at brukere betaler i applikasjonen for kjøp av billett til dine arrangementer om ønskelig.

Bidragsytere

Innboks - private samtaler og grupper

Et sosialt nettverk er avhengig av sømløse chattetjenester. Her kan du dele samtalene inn i private samtaler eller grupper. Gruppene er enten forhåndsdefinerte grupper , eller så kan brukere opprette egne grupper med et utvalg brukere. De private samtalene kan to brukere opprette mellom seg ved å finne hverandre, enten gjennom profilsøk eller oversikt over brukere.

Vil du ha ditt eget sosiale medie?

Du velger selv hvordan din egen nettverks-app skal være. Dette inkluderer både design og funksjonalitet. Funksjonalitet som ikke er listet opp her kan utvikles og tilpasses nettopp din tjeneste. Ta kontakt med oss om du ønsker å høre mer om mulighetene. En slik tjeneste har våre kunder tatt i bruk for å ha tettere kontakt med sine følgere og medlemmer, samt sine ansatte. Det er også mulig å legge til betalingsløsninger om ønskelig.

Andre prosjekter