LinkUp

www.linkupnetwork.no

Med LinkUp har du muligheten til å skape ditt eget digitale nettverk for bedriften din. LinkUp gir deg full kontroll over nettverket ditt med skreddersydde alternativer for både design og funksjonalitet. Dette verktøyet kan brukes av ulike organisasjoner, enten det er klubber, eventleverandører eller bedrifter.

Video laget av Link Utvikling
Video laget av Link Utvikling
bilde som viser dette prosjektet

bedrift logo

Skap ditt eget sosiale nettverk!

Med LinkUp har du muligheten til å skape ditt eget dedikerte sosiale nettverk for bedriften din. LinkUp gir deg full kontroll over nettverket ditt med skreddersydde alternativer for både design og funksjonalitet. Dette verktøyet kan brukes av ulike organisasjoner, enten det er klubber, eventleverandører eller bedrifter. Vi tilpasser appen etter dine spesifikke behov, inkludert e-postautentisering og tilpasning for plattformer som Facebook, Apple og Google. Med våre skreddersydde løsninger kan du sikre at appen oppfyller dine unike krav og gir en optimal opplevelse for brukerne dine. 

logo for prosjektet

Siste nytt og innlegg

Opprett din personlige nyhetsfeed og del den enkelt med venner, følgere, medlemmer eller kolleger. Vi tilbyr funksjonalitet på linje med dagens standard, men skreddersyr applikasjonen etter dine ønsker. Designen inkluderer en personlig feed for dine oppdateringer og en standard feed for felles innhold.

Våre feeds gir deg muligheten til å kommentere, "like" og dele bilder eller videoer. Kommentarfeltene tillater interaksjon, lik den fra tjenester som Meta (Facebook/Instagram). Dette skaper en engasjerende plattform for deling og diskusjon.


Chattetjenester

Et sosialt nettverk er avhengig av sømløse chattetjenester. Her kan du dele samtalene inn i private samtaler eller grupper. Gruppene er enten forhåndsdefinerte grupper , eller så kan brukere opprette egne grupper med et utvalg brukere. De private samtalene kan to brukere opprette mellom seg ved å finne hverandre, enten gjennom profilsøk eller oversikt over brukere. Det vil være mulig å legge til et ekstra sikkerhetslag med kryptering av private meldinger.

bilde som viser dette prosjektet

Arrangementer

I applikasjonen er det muligheter for en egen arrangementsside  Du som eier av tjenesten kan velge om denne siden er forbeholdt deg eller om alle brukere kan opprette arrangementer. Arrangementene er synlig for alle – eller en begrenset brukergruppe. Arrangementene er sortert etter kategori, og hver hendelse gir detaljer om selve eventet samt en påmeldingsfunksjon.


Brukerprofil

Hver bruker har sin egen tilknyttede profil med forhåndsdefinerte parametere som alder, navn, yrke, interesser, osv. Det finnes også dedikerte felt for biografier, slik at brukerne kan gi en mer detaljert beskrivelse av seg selv. Muligheten til å laste opp egne bilder gir profilen en personlig touch. I tillegg får du en oversikt over arrangementene du har meldt deg på, slik at du enkelt kan holde styr på kommende aktiviteter. Profilen din viser også innleggene du har skrevet, slik at du har en sammenhengende oversikt over din deltakelse og bidrag på plattformen.


Teknologi

Teknologien som er brukt er Flutter for apputvikling og Firebase for serverløsning.

bilde som viser dette prosjektet

Bidragsytere

Vil du ha din egen nettverksapp?

Du velger selv hvordan din egen nettverks-app skal være. Dette inkluderer både design og funksjonalitet. Funksjonalitet som ikke er listet opp her kan utvikles og tilpasses nettopp din tjeneste. Tjenesten er i dag lagt opp med e-post autentisering, men kan tilpasses til å inkludere for eksempel Facebook, Apple og Google autentisering. Ta kontakt med oss om du ønsker å høre mer om mulighetene. En slik tjeneste har våre kunder tatt i bruk for å ha tettere kontakt med sine følgere og medlemmer, samt sine ansatte. Det er også mulig å legge til betalingsløsninger om ønskelig.

Les mer på her eller ta kontakt med oss her.

Andre PROSJEKTER

Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no
flutter logo
firebase logo
appfarm partner
vue logo
webflow logo
google cloud logo
Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå