Bergen City Ping Pong

www.bcpp.no

Vi har designet og utviklet en enkel og lett navigerbar nettside til Bergen City Ping Pong.

BCPP er et event arrangert av Bergen Racketsenter og Synlighet AS. Første gang turneringen går av stabelen blir høsten 2024, og bedrifter kan allerede nå melde på egne lag.

Video laget av Link Utvikling
Video laget av Link Utvikling
bilde som viser dette prosjektet

Link Utvikling er dyktig, imøtekommende og effektiv. Nettsider trenger ikke å være vanskelig eller halvveis så lenge vi har Link Utvikling. Ta en prat med dem, så skjønner du hva jeg mener!

bedrift logo
Mats Thorbjørnsen
Synlighet AS

Bakgrunnen for fargevalget var for å skape et iøyefallende inntrykk som spilte på lag med de myke blåtonene på nettsiden. Den knallblå fargen - som du finner i logoen eller på knapper på nettsiden - er ofte forbundet med energi, vitalitet og oppmerksomhet.

Nettsiden ble designet i Figma og utviklet i Webflow med en enkel navigering. Formålet til nettsiden er å gi informasjon om turneringen og lenke til et påmeldingsskjema.

Tekst og bilder er fra Synlighet AS og Bergen Racketsenter AS.

logo for prosjektet
bilde som viser dette prosjektet
bilde som viser dette prosjektet

Bidragsytere

Andre PROSJEKTER

Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå