App til Lykkepromille

www.lykkepromille.no

Prosjekt Lykkepromille har et mål om å redusere de negative konsekvensene alkohol kan ha for enkeltstudenter og studentmiljøet i Bergen. Prosjektet er finansiert av Helsedirektoratet og forankret i et faglig samarbeid med Kompetansesenter for rus Bergen og Kompetansesenter for rus Midt-Norge. Studentsamskipnader som jobber med Lykkepromilleprosjektet er Studentskipnaden på Vestlandet, Sit, SiO, SiA, SSN, og SiNN.

Video laget av Link Utvikling
Video laget av Link Utvikling
bilde som viser dette prosjektet

Det har vært utrulig fint å samarbeide med Link. Helt fra starten har det vært en åpen og ryddig dialog, hvor Link har vært veldig gode på å holde oss oppdaterte på status for arbeidet med appen. Vi ble kontaktet av en del etter første artikkel i Shifter, og nå er jeg veldig glad for at vi landet på å samarbeide med Link Utvikling. Jeg ser fram til å samarbeide videre med dem.

bedrift logo
Anette Sivertstøl
Studentskipnaden SiT

logo for prosjektet

Lykkepromille-appen har vært på markedet i flere år før vi overtok utviklingen. Istedenfor å videreføre eksisterende techstack valgte vi å ta i bruk en ny teknologi, men samtidig ivareta den grafiske profilen og animasjonene som allerede lå i tjenesten. Applikasjonen gjør det enkelt for brukeren å loggføre antall og type enhet, og dermed få en pekepinn på promillenivået basert på vekt og høyde. Promillen overstiger ikke 1 i appen da lykkepromillen er mellom 0,5 og 1.

Appen er for deg som vil drikke alkohol, men kontrollere beruselsen og holde et lavt promillenivå. Jo høyere promille, jo større er risikoen for skader og uønskede hendelser. Dersom brukeren ønsker å følge promillenivået over 1, er dette feil app (lykkepromille.no).

Vi håper at både unge og eldre drar nytte av appen og får oversikt over sitt eget inntak av alkohol. Appen kan lastes ned på både Android og iOS.

Teknologi:

Flutter for apputvikling. Teknologien har ikke backend da dataen lagres lokalt på brukerens telefon.

Link til mediasaker:

https://www.shifter.no/nyheter/blir-tvunget-til-a-legge-ned-lykkepromille-app/310398

https://www.shifter.no/nyheter/redder-lykkepromille-app-vi-hyller-nolo-trenden-det-er-viktig-med-et-slikt-verktoy/326611

bilde som viser dette prosjektet
bilde som viser dette prosjektet

Bidragsytere

Andre PROSJEKTER

Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no
flutter logo
firebase logo
appfarm partner
vue logo
webflow logo
google cloud logo
Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå