Feedoapp - nettside & app

www.feedoapp.com

Feedo er en tjeneste utviklet for dyreeiere. Tjenesten lar deg kalkulere om mengden mat dyret har spist og om dette er giftig for dyret basert på dens vekt. Prosjektet er utviklet av veterinærer og lanseres i 2024.

Vi har utviklet app og nettside, samt design og grafisk profil.

Video laget av Link Utvikling
Video laget av Link Utvikling
bilde som viser dette prosjektet

For et fantastisk team! Ryddig, profesjonelt, flinke og veldig lett å kommunisere med. Vi har fått mye hjelp og veiledning i utvikling av nettside og app, men også innen gründerspørsmål. Vi har følt oss trygge og ivaretatt hele tiden, og er veldig takknemlige for alt de har gjort for oss.

bedrift logo
Marianne Skarstein
Feedo AS
logo for prosjektet

Applikasjon

Applikasjonen skal være en lett tilgjengelig tjeneste hvor brukeren kan registrere dyrene sine og undersøke om de har spist noe de ikke burde. Dersom appen brukes av en bruker uten dyr kan du søke på kategorien Hund eller Katt.

Appen har en kalkulatortjeneste som kalkulerer mengden produkt spist i forhold til informasjon om dyret og konkluderer om det er farlig eller ikke. Det er mulig å søke opp i over 100 forskjellige mattyper, drikkevarer, planter og annet.

Løsningen tilbyr abonnement og kjøp i app. Ved å kjøpe abonnement vil brukeren få tilgang til flere matprodukter.

Nettside

Nettsiden er utviklet for å vise interessenter konseptet og for å være et kontaktpunkt. Tanken bak nettsiden var å utvikle en luftig og stilren landingsside som ga besøkende muligheten til å enkelt finne frem til kontakinformasjon og informasjon om prosjektet. Vi implementerte ogås en modul som viser flere sider av applikasjonen, og menyen navigerer seg ned siden.

bilde som viser dette prosjektet

Design

Løsningen er designet for å være lett tilgjengelig med viktigst informasjon først - matproduktene og kalkuleringen av konsum. Vi valgte å implementere poter på både nettsiden og applikasjon for å fremme lekenhet og dyr i fokus. Videre så bærer både nettsiden og applikasjonen preg av minimalisme for at det skal være enkelt for brukeren å finne informasjonen den ser etter. Designet er derfor intuitivt og lett å navigere seg i.

bilde som viser dette prosjektet

Bidragsytere

Teknologien

Applikasjonen er utviklet med Flutter og Firebase. Nettsiden er designet i figma og implementert på Webflow.

Andre PROSJEKTER

Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no
flutter logo
firebase logo
appfarm partner
vue logo
webflow logo
google cloud logo
Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå