Link

Nye teammedlemmer

Vi elsker å invitere nye talenter til praksis hos oss, og vi er glade for å ha 4 nye medlemmer med i vårt team for 2023/24.

Praksis hos link

Vi elsker å invitere nye talenter til praksis hos oss, og vi er glade for å ha 4 nye medlemmer med i vårt team for 2023/24.

Dataingeniørene

Nora Kristiansen, Martin Berg Alstad og Eirik Eindride Aasen kommer rett fra skolebenken og til oss! Hos oss vil de først få bryne seg på apputvikling gjennom å lage et social-deduction-game med Flutter og Firebase, før de videre skal jobbe med ny funksjonalitet til en webapp vi har inhouse i Vue. "Det blir gøy å overføre det vi har lært på skolen til et ordentlig prosjekt. Vi gleder oss til et lærerikt og gøy semester".

Ingen alternativ tekstbeskrivelse tilgjengelig for dette bildet

Designeren

Hils på, som er en nyutdannet grafisk designer med lidenskap for å skape visuelle identiteter, styrke merkevarer og utvikle brukervennlige grensesnittSandra er for tiden i praksis hos oss og hun ser frem til å takle nye utfordringer, hente ny kunnskap og styrke kompetansen som designer. Akkurat nå jobber Sandra med å forbedre vår identitet og fremover blir Sandra med på en rekke spennende prosjekter som ligger foran oss.

Ingen alternativ tekst tilgjengelig for dette bildet

Vi gleder oss til å ha dere med oss!

Andre artikler

Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå