En oversikt over tjenester vi tilbyr

Vi i Link Utvikling er en gjeng teknologinerder som har samlet oss for å lage kule og kreative løsninger for kundene våre. Vi tilbyr apper, nettsider, design og forretningsutvikling. Vi kan være din strategiske partner innen utvikling. Alt du trenger er en god idé, så hjelper vi deg med resten og er med på eventyret. Scroll videre for å bli med på reisen vår.

TRYKK I APPEN OVER
APPUTVIKLING
KONSEPTUTVIKLING
WEBUTVIKLING
DESIGN
APPUTVIKLING
MVP
WEBFLOW

Apputvikling

apputvikling
Flutter for app

Vi liker å utvikle applikasjoner i Flutter, slik at man får tilnærmet native performance, men fra en og samme kodebase. På denne måten sparer vi deg for tid og penger da vi ikke trenger å lage en app for Android og en for iOS. Dersom du har behov for annen utvikling kan vi selvfølgelig også utvikle appen native.

Hvorfor ha en app?

I dagens samfunn er vi i stor grad påvirket av apper på den digitale dingsen vi bærer med oss. Applikasjoner kan være et flott verktøy for å dekke ulike behov i en travel hverdag.  Gjennom våre effektive prosesser er veien fra prototype til ferdigstilt løsning kort.

UI/UX design og animasjoner

Vårt team kan få applikasjonen din til å se ut akkurat slik du ønsker. Har du et unikt design på lur? Vi kan kode det. Vi kan også bistå deg i designprosessen, samt utvikle brukervennlige animasjoner som gir appen din liv.

Kode

Vi har erfaring med kodespråk som JavaScript, HTML, Dart, Java, CSS, Python, C#, og SQL. Av rammeverk har vi erfaring med React Native, Flutter, Vue.js, og Django. Vi har også god erfaring med Scalingo, Firebase og serveroppbygging.

MVP

Gjør utviklingen billigere og test ut konseptet ditt med en MVP! MVP står for Minimum Viable Product og er den første utviklede versjonen av ønsket tjeneste. Denne kan brukertestes i markedet for analysering, og for å gi deg trygghet og retning for videreutviklingen av tjenesten.

Les mer om apputvikling

Nettsider og webutvikling

apputvikling webutvikling
Webflow for nettsider

Vi har sertifisering på Webflow, som vi si at vi er grådig rutta på nettopp denne nettsidebyggeren. På Webflow kan vi sette opp nettsider gjennom en nettstedbygger og supplere med kode. Dette gjør Webflow til en drøm for oss å jobbe med! Dersom du har behov for enkle nettsider eller for nettsider med mange animasjoner og kule funksjoner så fikser vi dette for deg.

Verdien av en god nettside

En god nettside skal umiddelbart fange kundens oppmerksomhet, og bidrar til positive assosiasjoner til deg og din virksomhet. En nettside er en av dine største ressurser for å nå potensielle kunder. Her er det viktig at design og funksjonalitet går hånd i hånd for at kunden skal se verdien av å benytte deg.

SEO - Search Engine Optimization

De fleste som ønsker informasjon, skal kjøpe et produkt, eller ønsker å bestille en tjeneste starter som regel med et søk på Google eller via internett. Hvis kunden ikke finner siden din, siden din er uoversiktlig eller kunden ikke finner ønsket informasjon på nettsiden din, er faren for å miste kunden veldig stor. Vi bistår med SEO!

Vedlikehold

Vi kan utvikle alt fra enkle og informative nettsider til avanserte, integrerte websystemer. Vil du slippe bryet med oppdateringer og vedlikehold av nettsiden, tar vi oss av det også.

La nettsiden gjøre jobben

Vi utvikler nettsider med skreddersydde og intuitive løsninger som er enkle å anvende og navigere seg i. Gjennom godt design, god SEO og god konvertering gir nettsiden deg ønskede resultater.

Les mer om webutvikling

Brukeropplevelse og Design

apputvikling nettsider design
Brukervennligeht

En positiv brukeropplevelse og et bra brukergrensesnitt er nøkkelelementer for suksess i digitale løsninger - og vi er her for det! Design inkluderer tekst, former, fonter, farger og sammensetningen av disse elementene, og målet er å få best samspill mellom dem.

Inntrykk med design

Mennesker møter på digitale tjenester hver dag. UX/UI design handler om nettopp dette - å utarbeide og forbedre den totale opplevelsen brukeren har i møte med tjenesten.

Gode design vekker følelser

Utseende, brukervennlighet, navigasjon og teknologi er elementer som skal passe sammen. Med relevant og godt design vil man kunne vekke følelser og interesser hos bedriftens målgruppe.

Brukertesting før utvikling

Vi kan bistå deg eller din bedrift med å identifisere forbedringsområder, og sammen designe en bedre løsning. Den beste måten å gjøre dette på er å snakke med brukeren av løsningen.

Skreddersydd design

Med vår kreativitet og tverrfaglige kompetanse kan vi løfte ditt design til et nytt nivå. Vi skreddersyr og tilpasser brukeropplevelsen etter dine behov.

Les mer om design

Konseptualisering
og forretning

apputvikling konsept
Konsept

Vi kan bistå ditt selskap med prosjektledelse, strategiutforming, varemerke, digital strategi og forretningsutvikling.

Forretningsutvikling

Vi kan bistå virksomheten din eller prosjektet ditt i en rekke fagfelt med erfaring fra strategiske markedsanalyser, digitale strategier, innholds- og konseptutvikling, merkevarebygging, økonomiske analyser og budsjettering.

Varemerke - noe som skaper stolthet

Din bedrift bør ha en profesjonell profil i alle kanaler hvor ditt varemerke er ansiktet utad, og skal skille dine tjenester og varer fra andre. En rød tråd i alt materiell styrker din posisjon i markedet. Vi kan bistå deg og din bedrift i å bygge opp et sterkt varemerke med både logo, visuelle uttrykk, farger og slagord.

Digital strategi

En digital strategi handler om de “digitale” handlingene du utfører for å nå målet ditt. Din digitale strategi innebærer oversikten og retningen du eller selskapet ønsker på tvers over digitale plattformer. Dette inkluderer i stor grad digitalt varemerke, markedsføring og SEO.

Gründerhjelp

Er du gründer har du alltid godt av å ha en sparrepartner å dele dine tanker med. Vi har både erfaring fra å gründe selskap og hjelpe andre gründere realisere sine drømmer! Vi kan være med deg hele veien, steg for steg om du ønsker.

Les mer om konsept og forretning
Kontakt

LINK opp med oss!

Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no