Travelmate - nye nettsider

www.travelmate.no

Vi har designet og utviklet de nye nettsidene til Travelmate.

Travelmate er et reisebyrå som satser på god reiserådgivning. De har operert siden 2008 og priofiterer kundenes ønsker fremfor alt.  På den måten er målet at Travelmate skal være en travelmate/reisekompis som bidrar til å realisere drømmer, skape trygghet rundt reisen og fikse den best mulige turen for deg og ditt selskap.

Video laget av Link Utvikling
Video laget av Link Utvikling
bilde som viser dette prosjektet

Vi er kjempehappy med vår nye hjemmeside som Link Utvikling lagde for oss. De er hyggelige å jobbe med, var gode rådgivere og fant gode løsninger som gjør at hjemmesiden vi nå har fått er et godt verktøy for oss. Vi merket allerede etter få dager at vi var mer synlige.

bedrift logo
Øyvind Sæthre
Travelmate AS

Fargene til Travelmate ble overført fra tidligere grafisk profil, men fremvist på en mer luftig og sømløs måte på deres nye nettside. Fargene assosieres ofte med energi, varme og entusiasme. Ved å inkludere oransje og grønn på nettsiden, kan det skape en positiv atmosfære og gi besøkende følelsen av spenning og eventyr, noe som er passende for et reisebyrå. Vi har kombinert fargene til Travelmate på en mer diskre måte med en hvit bakgrunn s

Vi har tatt i bruk Travelmate sine farger på nettsiden i en diskre måte, kombinert med en hvit bakgrunn for et mer minimalistisk og stilrent design.  Fargene er også godt representert i logoen, og vi valgte å ta i bruk disse elementene som avsnittskillere på nettsiden for å tydeliggjøre de ulike tjenestene Travelmate tilbyr. Dette skaper også en mer helhetlig visuell opplevelse for besøkende på nettsiden.

Grafiske elementer som representerer det en kan forvente når en reiser ble også implementert for å forsterke opplevelsen av reisen. Eksempler på dette er menyfeltet hvor flyyet fører deg til hvor du ønsker å navigere.

logo for prosjektet
bilde som viser dette prosjektet

Animasjoner og navigering

På Travelmate sin nye nettside var det et ønske om at nettsiden skulle føles mer levende. Dette ble ivaretatt ved å implementere subtile animasjoner når du blar deg nedover siden.

Navigeringen ble også forenklet ved å kutte ut flere undersider og direkte føre brukeren til hva de ser etter.

SEO

I tillegg til det visuelle aspektet har vi også fokusert på optimalisering for søkemotorer (SEO) for å øke synligheten og tilgjengeligheten til Travelmate online. Den nye nettsiden representerer dermed ikke bare en estetisk oppgradering, men også en strategisk tilnærming for å styrke tilstedeværelsen og interaksjonen med målgruppen.

Teknologi

Teknologi som har blitt brukt i dette prosjektet er Webflow.

bilde som viser dette prosjektet

Bidragsytere

Andre PROSJEKTER

Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no
flutter logo
firebase logo
appfarm partner
vue logo
webflow logo
google cloud logo
Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå