Spodse - organisering av eventer

www.spodse.no

Spodse er en app som fungerer som et verktøy for organisering av eventer og gjør det mulig å kommunisere interaktivt med deltakere. Appen har som formål å synliggjøre arrangementer, uavhengig om arrangementet er opprettet av et eventbyrå, en lokal bedrift eller en enkeltperson.


Kunden tok kontakt med oss for bistand i UX/UI Design og konseptualiseringen av et økosystem for alle arrangementer.

Design

Video laget av Link Utvikling
Video laget av Link Utvikling
bilde som viser dette prosjektet

Link Utvikling har hjulpet oss under designprosessen og forbedret vår brukeropplevelse ved å optimalisere onboardingsprosessen. Vi er glade for å ha jobbet med et så talentfullt team og kommer definitivt til å bruke dem i fremtiden.

bedrift logo
Eeva Maria Männikkö
Spodse

Farger og design

Vi valgte farger som var energiske og kunne enkelt skille de ulike kategoriene av arrangementer som appen skulle inneholde. Bakgrunnsfargen ble en lys nyanse av den mørke menyen og menyen ble utformet med en «lomme» for logoen. Logoen skulle representere fargene i applikasjonen, hvor kunden utarbeidet logo og videreutviklet tjenesten med inspirasjon fra vårt design.

logo for prosjektet
bilde som viser dette prosjektet
bilde som viser dette prosjektet

Bidragsytere

Andre PROSJEKTER

Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå