One Ocean Week Appen

www.oneoceanweek.com

Vi utvikler One Ocean Week appen til den største næringslivs uken på Vestlandet i april.

Formålet bak applikasjonen er å bedre opplevelsen av One Ocean Week og skape tettere tilknytning til publikum. En slik arrangement-app gir deltakere en praktisk plattform for enkel oversikt, tilgang til oppdatert informasjon, og mulighet til å organisere de arrangementene de selv ønsker å delta på. Den letter kommunikasjonen mellom arrangører og deltakere, gir økt engasjement gjennom varsler og interaktive funksjoner, og med formål om å skape en sømløs og sammensatt opplevelse.

Video laget av Link Utvikling
Video laget av Link Utvikling
bilde som viser dette prosjektet

Link Utvikling har stått for konsept, design og utvikling og vi takker for solid innsats og godt samarbeid!

bedrift logo
Ole Reinert Berg-Olsen
Havbyen Bergen

Blå er ofte assosiert med profesjonalitet og tillit. Når appen representerer en organisasjon som er engasjert i bærekraft og bevaring av havet, ønsket vi at bruk av blåfargene gjenspeilet dette. Brandmanualen til Havbyen bergen ga retningslinjer til bruken av fargene, og vi forlenget dette for å opprettholde konsistens og gjenkjennelighet.

logo for prosjektet

Applikasjonen lar brukere få full oversikt over alle arrangementene som vil være under One Ocean Week. Disse er sortert etter dato og tid, og kan filtreres etter kategori. Fra startsiden kan en trykke inn på hvert enkelt arrangement for å få mer informasjon eller lagre arrangementet under “Min OOW”. Under “Min OOW” finner du en oversikt over arrangementer du ønsker å delta på og har lagret. Inne på hvert arrangement finner du informasjon om hva som skjer, hvor det skjer og når det skjer. Adressen er klikkbar og vil videreføre deg til et kart for navigering. Linker som er i teksten vil være klikkbare og overføre deg til en ny fane. Under "Siste nytt" finner du aktuelle saker fra arrangøren. Artiklene blir sortert etter dato publisert, og ved å trykke på en sak blir du ført videre til den i applikasjonen. Du kan også melde deg på nyhetsbrevet fra denne siden.

bilde som viser dette prosjektet

Arrangementskalender

Arrangementskalenderen gir oversikt over alle arrangementene under One Ocean Week, enkelt og oversiktlig. Arrangementene blir sortert etter dato og tidspunkt, og kan filtreres basert på kategori oppe til høyre. Alle arrangementene har kategori, tittel og adresse lett tilgjengelig fra startsiden. Fra startsiden kan du lagre arrangementer du ønsker å ha under "Min OneOceanWeek".

Arrangement

Fra startsiden kan du trykke deg inn på ønsket arrangement. Inne på arrangementet finner du informasjon om hva som skjer, hvor det skjer og når det skjer. Adressen er klikkbar og vil videreføre deg til et kart for navigering. Linker som er i teksten vil være klikkbare og overføre deg til en ny fane.

Min One Ocean Week

På "Min OOW" finner du en oversikt over arrangementer du ønsker å delta på og har lagret. For å lagre et arrangement trykker du på den lille ruten øverst til høyre på arrangementet fra startsiden. Oversikten over arrangementer sorteres etter dato og tid, og kan filtreres basert på kategori.

Siste nytt

Under "Siste nytt" finner du aktuelle saker fra arrangøren. Artiklene blir sortert etter dato publisert, og ved å trykke på en sak blir du ført videre til den i applikasjonen. Du kan også melde deg på nyhetsbrevet fra denne siden.

bilde som viser dette prosjektet

Bidragsytere

Teknologien som er brukt for utviklingen av applikasjonen er Flutter og Firebase. Data hentes fra www.oneoceanweek.com

Andre PROSJEKTER

Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå