Kurs i Webflow

Link Utvikling holder kurs i Webflow for bedrifter som er nyskjerrig på verktøyet. Dette kurset tar deg gjennom det du trenger å vite for å starte med å bruke Webflow i din produksjon. Dere vil få gjennomgang av plattformen, tips og triks og muligheten til å utvikle deres egen nettside på under 1 time.

Video laget av Link Utvikling
Video laget av Link Utvikling
bilde som viser dette prosjektet

bedrift logo
Frode Wærnes
Kantega

Link Utvikling har utviklet et kurs som gir deltakerne en omfattende forståelse av plattformens funksjonaliteter og designmuligheter. Gjennom teoretisk læring, visuell gjennomgang og praktiske øvelser blir deltakerne veiledet til å selv kunne sette opp en responsiv og profesjonell nettside.

Hva er Webflow?

Webflow er et visuelt verktøy for å bygge produksjonsklare nettsider uten å egentlig måtte skrive kode, og heller med dra-og-slipp. Dette fordi Webflow bruker industristandard utviklingsprinsipper. Webflows underliggende teknologi er basert på en abstraksjon av HTML, CSS og JavaScript, noe som betyr at du kan designe og bygge nettsider visuelt, mens plattformen genererer den nødvendige koden i bakgrunnen. Når du er ferdig kan du publisere siden eller eksportere koden.

Les mer om Webflow på vår blogg.

Hvem passer kurset for?

Dette kurset passer for en bred målgruppe. Dette inkluderer nybegynnere innen webdesign, markedsføring, nyoppstartede selskap og etablerte utviklere som ønsker å utvide sine ferdigheter. Den strukturerte tilnærmingen i kurset gjør det mulig for deltakere å tilegne seg kompetanse gradvis, fra grunnleggende konsepter til avanserte teknikker.  Dette kurset gir en solid forståelse av Webflow og ruster deltakerne med ferdigheter som er høyst relevante i dagens digitale landskap.

Enten du ønsker å lage en personlig nettside, bedriftsnettsted med eller uten CMS elementer eller nettbutikk er dette kurset for deg!

logo for prosjektet
bilde som viser dette prosjektet
bilde som viser dette prosjektet

Bidragsytere

Andre PROSJEKTER

Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no
flutter logo
firebase logo
appfarm partner
vue logo
webflow logo
google cloud logo
Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå