Kurs i Forretningsmodellering

Et informativt og engasjerende kurs skreddersydd for gründere! Dette kurset tar deg gjennom reisen fra idé til strukturert forretningsplan. Utforsk dine evner til å analysere, organisere og presentere din forretningsidé gjennom innsikt og veiledning.

Video laget av Link Utvikling
Video laget av Link Utvikling
bilde som viser dette prosjektet

Sammen med Hana, har Etablerersenteret laget et nytt kurs for gründere i idéfasen: Fra Kaos til Klarhet. Her benytter Hana sin ekspertise ved å forklare og formidle Business Model Canvas på en enkel og strukturert måte. Hun kobler teori opp mot sine egne erfaringer på en veldig god måte. Dersom du er ute etter en engasjert foredragsholder som er svært tilpasningsdyktig, anbefales Hana og Link Utvikling!

bedrift logo
Sandra Haugland
Etablerersenteret

Fullbooket kurs

Kurset fokuserer i stor grad på rammeverket "Business Model Canvas" hvor deltakerne over 3 sesjoner får dyptgående innblikk i hvordan de selv kan implementere verktøyet i sine egne bedrifter.

Kurset går over 3 dager, og vi har begrenset antall plasser for å sikre tett samarbeid og oppfølging. Hver økt starter med et informativt foredrag av kursholderen om relevante temaer, etterfulgt av en interaktiv workshop hvor du kan knytte nye relasjoner og tenke utenfor boksen. Siste dag av kurset gir deltakerne sjansen til å implementere det de har lært direkte i sin egen forretningsidé. Hver økt tar cirka 3 timer.

logo for prosjektet
bilde som viser dette prosjektet

Kurset ble utviklet i samarbeid med Etablerersenteret. Etablerersenteret tilbyr etablererkurs og rådgiving til etablerere, gründere, oppstartsbedrifter og entreprenører.

bilde som viser dette prosjektet

Bidragsytere

Andre PROSJEKTER

Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no
flutter logo
firebase logo
appfarm partner
vue logo
webflow logo
google cloud logo
Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå