Kredittsjekk.no - Markedsverktøy

Software Norge AS

www.kredittsjekk.no

Markedsverktøyet fra Kredittsjekk.no er det kundeselekteringsverktøyet i markedet som har flest søkemuligheter. Her får du varslinger på navnendringer, konkurser, nyetableringer, og søk på mer enn 50 søkekriterier.

Link Utvikling har utført designløft av deres kundeportal, samt utviklet front-end til løsningen. Fullverdig design finner dere som kunde av kredittsjekk.no, og deler av designet er derfor sensurert.

Design, Nettside

Video laget av Link Utvikling
Video laget av Link Utvikling
bilde som viser dette prosjektet

Software Norge AS benytter flere design- og programmeringsselskaper for nye ideer og produkter, og med dette lot vi Link Utvikling As få prøve seg. Vi setter store krav til disse selskapene da vi har flere tusen brukere og kan med dette si at jobben som Link Utvikling V/ Michelle og Hana har utført, har vært meget tilfredsstillende. De har kommet med gode ideer, bra kommunikasjon og god oppfølging. På bakgrunn av dette ønsker vi å fortsette å jobbe tett med Link utvikling med flere prosjekter.

bedrift logo
Lars Christian Nordby
Software Norge AS

Design

Designet skulle være i tråd med Kredittsjekk sin nye merkevare og vi valgte å kjøre en stilren fremtoning på portalen. Da portalen skal fremvise store mengder informasjon var det særdeles viktig at designet balanserte innholdet. Bakgrunnen er derfor en blanding av hvit og gråtoner, i samspill med enkelte fargeelementer for å fremheve viktig informasjon. Løsningen inneholder 12+ undersider som alle følger en rød tråd.

logo for prosjektet

Brukervennlighet

For å øke brukervennligheten til løsningen hadde vi stort fokus på navigering og funksjonalitet. Menyene ble oppdatert til å inneholde en scrolldown bar for å enkelt ha oversikt over de ulike elementene man møter på, samt et søkefelt i headbaren for å raskt kunne filtrere innhold.

bilde som viser dette prosjektet

Teknologi

Vi bygget front-end i HTML/CSS og leverte det til kunden for implementering som ønsket.

bilde som viser dette prosjektet

Bidragsytere

Andre PROSJEKTER

Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no
flutter logo
firebase logo
appfarm partner
vue logo
webflow logo
google cloud logo
Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå