Integrasjon for Blå Kors

www.blakors.no

Blå Kors tok kontakt med oss etter anbefaling fra annen kunde hvor de søkte bistand til en integrasjon mellom to av deres brukte systemer - Varbi og Simployer.

Video laget av Link Utvikling
Video laget av Link Utvikling
bilde som viser dette prosjektet

Vi er fornøyd med integrasjonen og ser fram til at den gjør en viktig oppgave som både sparer oss tid og reduserer sjanse for menneskelige feil.

bedrift logo
Steinar Valberg
Blå Kors

Oppdraget

Oppdraget var å bygge en integrasjon mellom Varbi og Simployer, der en person som ble markert som ansatt i Varbi automatisk ble lagt til under riktig avdeling i Simployer.

Vår løsning

Vi bygget en NodeJS-basert backend som knytter seg opp mot Varbi vha webhooks. Når en person blir markert som ansatt i Varbi, sender Varbi en webhook til vår backend, og vi kobler oss mot Simployer for å registrere den nye ansatte der. Backenden sørger også for å synkronisere bedriftsstrukturen fra Simployer mot Varbi, så søknader kan publiseres med full tilknytning uavhengig av avdeling.

logo for prosjektet
bilde som viser dette prosjektet
bilde som viser dette prosjektet

Bidragsytere

Andre PROSJEKTER

Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå