ByttNytt - UX/UI for bytteplattform

www.swopper.no

ByttNytt er et konsept for å bytte ulike gjenstander, kjøretøy og annet med andre. Konseptet, inkludert designet vi utformet for ByttNytt, ble kjøpt opp og implementert i Swopper.

Video laget av Link Utvikling
Video laget av Link Utvikling
bilde som viser dette prosjektet

"Utrolig fornøyd med samarbeidet med Link Utvikling! Kompetansen, støtten og designet har vært helt fantastisk heile veien. Uten hjelpen fra Link Utvikling hadde ByttNytt aldri blitt til, som i dag er kjøpt opp av Swopper. Anbefaler Link på det sterkeste!"

bedrift logo
Anders Nilsskog
Swopper
logo for prosjektet


Misjonen til ByttNytt, nå kjent som Swopper, er å fremme et bærekraftig fellesskap som inspirerer til sirkulasjonen av tidligere, men gjenbrukbare produkter. Vi har dedikert oss til å utforme en helhetlig onboarding-prosess for nye brukere, samtidig som vi har skapt en ferdig designet løsning med fokus på enkelhet i opplastingsprosesser og intuitiv navigasjon gjennom tjenesten for en optimal brukeropplevelse.

Vår tilnærming involverte grundige tester med dedikerte brukergrupper som utforsket det interaktive designet. Gjennom to iterasjonsrunder har vi finjustert designet for å imøtekomme kravene til brukervennlighet. Denne iterative prosessen har resultert i et design som ikke bare er estetisk tiltalende, men også svært brukervennlig.

Swopper har nå overtatt dette designet, og funksjonaliteten fortsetter å leve videre gjennom deres tjeneste. Vi ser frem til å følge utviklingen av Swopper og er begeistret for mulighetene det gir for å styrke det bærekraftige fellesskapet ytterligere. Vår designarv er en del av den spennende reisen mot en mer bærekraftig og brukervennlig fremtid.

bilde som viser dette prosjektet
bilde som viser dette prosjektet

Bidragsytere

Andre PROSJEKTER

Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no
flutter logo
firebase logo
appfarm partner
vue logo
webflow logo
google cloud logo
Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå