Link

Nominert til mulighetsprisen 2022!

Vi er nominert til Mulighetsprisen 2022 av Bergen Næringsråd og Deloitte!

Mulighetsprisen Link Utvikling

Vi er utrolig stolte av å kunne annonsere at vi har blitt nominert til Mulighetsprisen 2022! Av 40 nominerte er vi blant 5 finalister som er utvalgt av et panel med toppledere. Prisutdelingen er arrangert av Bergen Næringsråd og Deloitte, og trekker fram bedrifter som bidrar til inkludering og mangfold. Formålet med prisutdelingen er å inspirere andre bedrifter til å gjøre det samme!

Mulighetsprisen er en ny inkluderingspris som startet opp i 2021. Prisen var ett av flere tiltak som Bergen Næringsråd innførte for å bidra til Bergen som en foregangsby for mangfold og inkludering.

Vurderingsgrunnlag

Kriteriene satt for prisen er at bedriften:

- Har gjennom sitt engasjement vist at inkludering er samfunnsøkonomisk lønnsomt.

- Har satt mangfold på dagsorden på en positiv måte.

- Vinnerens engasjement har bidratt til å redusere utenforskap.

- Har gjennom sitt spesielle engasjement bidratt til å bedre forholdene for personer som står i risiko for å falle utenfor det ordinære arbeidslivet.

Hvorfor er vi nominert?

Ved Arbeidstrening gjennom Nav og “Kodehode” gir vi unge mennesker som har falt utenfor arbeid og utdanning muligheten til å opparbeide seg kompetanse og erfaring gjennom praksis hos oss. Vi har nå to kandidater fra Kodehode som er med oss på utviklingsprosjekter.

I tillegg har Link Utvikling inngått innovasjonskontrakt med Bergen Kommune om å utvikle tjenesten Kulturjakten. Denne skal tilgjengeliggjøre kulturtilbudet i Bergen for alle dens innbyggere og tilreisende, og aktivisere lokalbefolkningen. Prosjektet er også knyttet opp mot Bergen kommune sitt prosjekt om digitale aktivitetskort, som er ment å tilgjengeliggjøre de ulike aktivitetene i Bergen til barn fra lavinntektsfamilier.

Nominasjonen

Vi ser muligheter i mennesker, og vi heier på inkludering og mangfold på tvers av fagfelt, bakgrunn og kompetansenivå. Å bli nominert til pris for inkludering betyr mye for oss. Det er veldig fin anerkjennelse og meningsfull nominasjon, og vi retter en stor takk til Bergen Næringsråd og teamet bak Mulighetsprisen som setter dette på dagsorden.

Andre artikler

Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no
flutter logo
firebase logo
appfarm partner
vue logo
webflow logo
google cloud logo
Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå