Link

Bergen kommune signerer Kulturjakten

Vi så et behov for en moderne tjeneste som formidlet kulturarv på en ny og engasjerende måte, slik at alle kan få kjennskap og tilhørighet til egen kulturhistorie.

Kulturjakten

Kulturarv på agendaen

Etter utallige timer med konseptualisering, utvikling, og møtevirksomhet er vi stolte av å kunngjøre at Bergen kommune blir den første kommunen som tar i bruk vår tjeneste Kulturjakten. Storlansering skjer våren 2024, men det er mulig å ta en sniktitt på løsningen allerede nå på AppStore og GooglePlay.

Ingen alternativ tekst tilgjengelig for dette bildet

I forrige uke gjennomførte vi en vellykket intern betatest, der vi samlet venner og medlemmer fra Start Bergen til å oppleve en spennende reise gjennom Bergens rike kulturhistorie. Testen gikk smertefritt og vi fikk utelukkende positive tilbakemeldinger.

For dem som skal på #Volumkonferansen i regi av Sparebanken Vest og Agenda Vestlandet vil dere se daglig leder Hana Colakovic fortelle litt om prosjektet.

Kulturarven tilhører alle!

Vi så et behov for en moderne tjeneste som formidlet kulturarv på en ny og engasjerende måte, slik at alle kan få kjennskap og tilhørighet til egen kulturhistorie.

Kulturjakten er ikke bare en underholdende tjeneste, det er en ny måte å bringe kulturarven tilbake til folket på.

Ved hjelp av et innovativ teknologi, gamification og kulturformidling har vi skapt en engasjerende plattform som vil bringe kulturarven ut i lyset og øke befolkningens kunnskap og engasjement rundt kultur.

Følg med oss på reisen, og bli med å bringe kulturhistorien til live!

www.kulturjakten.no

Andre artikler

Vi ser frem til å høre fra deg, ta kontakt.

Vi svarer vanligvis innen 1 virkedag.

Tusen takk! Din melding har blitt sendt
Oops! Noe gikk galt. Vennligst send en epost til mail@linkutvikling.no
flutter logo
firebase logo
appfarm partner
vue logo
webflow logo
google cloud logo
Godta våre cookies

Ved å klikke "Godta alle", godkjenner du at vi lagrer cookies på enheten din. Dette brukes for å forbedre side navigasjon, analysere bruk av nettsiden og hjelpe markedsføringen vår. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

Godta alle
Avslå